Almilasmoms Kızlar yakınlarınızda, çevrenizde doktorun ölür fazla yaşamaz dediği 4 evre kanseri yenen hasta varmı ? Veya şu doktora gitti yendi diyebilceginiz önerebilceginiz bi hastane veya doktor ? Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin 🤲🏻
susunbebekuyuyo Almilasmoms dedem ve 4 yaşındaki yeğenim vefat etti dedem pankreas kanseriydi yeğenim beyin sapı tümöründen vefat etti
Limonlusu Almilasmoms 4. Evreden sonra geri dönüş inanın çok zor. Nerede yaşıyorsunuz? Evinize en yakın doktora gitmelisiniz. Uzun yollara dayanması çok zor oluyor kaset hastalarının
Ozge-2012 Almilasmoms benim babamda son 3vre akciğer kanserinden vefat etti doktor yapılacak birsey yok dedi
Almilasmoms susunbebekuyuyo Allah rahmet eylesin. Başınız sagolsun 🙏 ben doktor tavsiyesi istiyorum hani varsa yenen onun sayesinde diye. Tabiki herşey önce Allahtan 🤲🏻
Angel_45 susunbebekuyuyo ah ne acı Allah sabırlar versin pankreas çok tehlikeli ve sinsi a beyin sapını hiç duymamıştım küçücuk yavrucak açınızı hatirlatmayacaksa beyin sapı nasıl belli oldu acaba
Almilasmoms Limonlusu bi doktorumuz var ama durumunun agır oldugunu söylüyo malesef bizde başka doktorlarda görsün bi umudumuz olsun istiyoruz araştırıyoruz henüz sonuç bulamadık zamanımız kısıtlı yemeden içmeden kesildi elimiz kolumuz baglı inanın çok zor
Limonlusu Almilasmoms biliyorum geçen yıl bende babamı kaybettim. 2. Evre pankreas kanseri idi herşey çok iyi giderken pandemi patladı doktor muayenesi kapattı 4 ay ara verdi o sıra 4. Evreye yükseldi.
Almilasmoms Themia gögüs kanseriydi diğer organlarınada sıçradı doktor çok ilerledi dedi ilaçlarla yaşatmaya çalışıyoruz dedi
susunbebekuyuyo Angel_45 3 yaşındayken göz kaymasıyla belli etti kendini onun dışında hiç bir belirtisi yoktu göz sinirlerine baskı yapacak kadar büyümüştü öyle öğrendik
Baharomer Almilasmoms benim babamda kanser hastasıydı inanır mısın bilmem ama bir hoca bir hafta boyunca hergun bir bardak suya lokman suresini oku sonra o suyu iç hastalığın geçecek dedi tabiki şifa Allah’tandır yapti ve atlattı çok şükür kaçıncı evreydi bilmiyorum ama benim babam baya kötü olmuştu yemeden içmeden kesilmiş zayıflamıştı baya Allah bize bağışladı atlattı çok şükür 🙏🙏
Seyyid_Ali_2021 Baharomer geçmiş olsun Rabbim birdaha uzak etsin hastalığı inşaallah.Duaya gücüne Lokman süresine inancım tamdır bişey sorsam o Hocanın adı nedir.
Minikkizimmm Baharomer Bazı insanlar hocaya suya okunan duaya inanmiyorlar. Kendin oku diyorlar. Oysaki onların bildiği normal dualar degilki. Bebeğimin sancısı için gittik suya dua okudu. Damla damla hergun veriyorum. Ve o günden sonra elhemdulullah sancısı hiç olmadı uyuyor geceleri.
kuzey-21 Baharomer benm babamda kanser. Bende yapayım bu suyu. Hergün 1 bardağa okuyoruz ve içiriyoruz değil mi. Derdi veren Allah dermanınıda verir inşallah ne gelirse rabbimden dualara ihtiyacımız var
gulenadam Almilasmoms 38 yaşındaki bağırsak kanseri bi akrabamız vardı. Hastalığını öğrendi ameliyat oldu 5 ay içinde vefat etti. Nişanımda halay çekiyordu düğünümde yoktu. Çok geç kalmış malesef ki sinsi ilerlemiş öldüğünde 3 aylık bebeği vardı. Çok üzülmüştük. Babamın teyzesinin oğluydu. Ondan beri bu hastalıktan çok korkar oldum
Dilaylaa Kayınvalidemi kaybettik bir hafta oldu dördüncü evrede kurtulmak zor en iyi doktorlara gitti , geçmiş olsun çok
Gamzelina Dilaylaa merhabalar basınız sağolsun benımde kaynanama kanser dediler suan da patalojı sonucu bekliyoruz sizin böyle bi durumunuz oldumu sonuc verdinizmi kaç güne cıktı mesale
Gamzelina Almilasmoms şuan benim kaynanamda kanser dediler 4.evre durumu riskli dendi hayla patolajı sonucu bekliyoruz ona göre tedavisi baslıcak
Dilaylaa Gamzelina onları hiç hatırlamıyorum yaz aylarında teşhis konuldu doktor zaten son evre artık dedi bekliyorduk biz zaten yani kendimizi hazırlamıştık.
kuzey-21 Gamzelina benm babam da mide kanseri. Yeni öğrendik. Patoloji sonucu normalde 10-15 günde çıkıyormuş eşim hastanede çalışıyor adam buldu da 1 haftada çıktı. Sonra temografi istediler. Oda 10-15 günde çıkıyormuş yine adam bulduk 4-5 günde çıktı. Şimdş bide ped istediler. Onuda özelde çektirdik araya hafta sonu girdi yarın babam hastaneye yatacak kemoterapi dediler hemde pede bakacaklar. Sizden de hem temografi hem ped isteyebilirler. Özellerde yaptırmaya çalışın oralarda hızlı çıkıyor. Kanser yayılan bir hastalık. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin herkese