HiraNurveAnnesiii Günaydın ☀️ Kızım 10 aylık dişleri çıkıyor be kulağı çok ağrıyor ,zeytin yağı damlatan var mı aranızda faydası oluyor mu ?ve günde kaç kere damlatıyorsunuz? Ve kulak ağrısına çözüm önerilerinizi bekliyorum 🌹
Balkizlarim HiraNurveAnnesiii Kulağa zeytinyağı damlatmak mi ilk defa duydum bence bunun yerine kulak ağrısı için doktoruna danışın damla verir belki enfeksiyon falan varsa ✨🌸
Ayseege6156 HiraNurveAnnesiii ilk defa duydum fakat mantıklı bir şey olduğunu sanmıyorum bence doktora gidin en doğru kararı onlar verir bebeğiniz için neyi varsa
PortakalliKahve HiraNurveAnnesiii kulağa dışardan müdahale etmek zararlıdır zeytinyağı olsa bile. Riske edilecek bir durum değil. Onun yerine karanfili ezip zeytinyağında bekletin dolapta,1 gün sonra diş etlerine sürün. Hafifletir ve haliyle ağrı kulağa vurmaz.
_atesbocegi_ Ben her iki cocugumda zeytinyağı damlattim kulağına zararlı falan da değil gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz😊🥰
elifizm HiraNurveAnnesiii çok ağrısı varsa calpol verin dediğiniz şey çok zararlı, ünlü alternatif tıp doktorlarının önrrisi ile annemin kulağına bir damla soğan suyu damlatmjştık kadın bin beter olmuştu. Doktor hayretler içerisinde kalmıştı ve tedavi sürecide uzamıştı.