Limoncekirdegii 👋 Merhaba 2-3 günlüğüne termal bir otele gidelim diyoruz. Gidip memnun kaldığınız bir otel önerebilir misiniz ? 2 gece kalacağız. Çok abartmamak istiyoruz fiyat olarak çünkü GAP turu yapacağız bu yaz. Bu minik bir tatil gibi olacak. Teşekkürler :)
Lulemom Limoncekirdegii kızılcahamamda çam otele gitmiştik 4 sene önce falan. Çok güzeldi. Temiz bi otel. Tavsiye ederim.
Asinaninannesi Limoncekirdegii biz daha bir kaç hafta önce patalya otele gittik fiyat olarak uygun, temiz ama covid önlemleri pek yok 🤷🏻♀️
Gokce_mom Limoncekirdegii Haymana ravza termal çok iyi oranın en iyisi diyebilirim iki üç kerem gittik biz memnun kaldık
Taze1mom Ankara’yı bilmem ama biz şu an yoldayız Bolu şarot termal otele gidiyoruz, umarım iyi bir yerdir 😅 Daha önce yine Bolu’da Narven’e gittik çok güzel bir oteldi 👍
Limoncekirdegii Taze1mom Bolu ya Kasım ayında dağ evine gitmiştik, tekrardan tercih etmeyeceğiz sanırım teşekkür ediyorum. Keyifli tatiller🌸
Kereminannesiii Taze1mom merhaba narven oteli bende merak ediyorum nasıl bir ortamı var odalarında sıcak su havuz falan var mı. Yoksa sadece ortak kullanım alanları mı mevcut ☺️
Ayse_giden Limoncekirdegii güzel otel ama fırsatçılık yapıyorlar fiyatlar tavan yapmış biz Haymana da bi otelde kalmıştık oralara bakabilirsiniz
Limoncekirdegii Ayse_giden Haymana nasıl bir yer ? Biz biraz da Beypazarı gibi çıkıp dolaşması keyifli bir yer arıyoruz.
Grace22 Limoncekirdegii eğer dolasmali bir yere istiyosan haymanayi tercih etme derim çünkü hiç bir şey yok sıkıntı dan patlarsiniz🤭 Kızılcahamam güzel annemlerin devremülku var orda senelerdir gideriz memnunuz ama fiyat olarak bilgim yok adı Akasya termal🌺
Limoncekirdegii Gokce_mom Haymana nasıl bir yer peki ? Biz biraz daha Beypazarı gibi çıkılacak bir yeri olsun istiyoruz. Çoğunluğu otelde geçireceğiz ama çıkarız, dolaşırız. Haymana’nın pek çıkılacak bir yeri yok sanki.
Taze1mom Kereminannesiii evler çok çok lüks, banyosunda kocamaaaan bir termal su gelen havuzu var çok beğenmiştim 👍
Gokce_mom Limoncekirdegii aynen canım öyle gezilecek bir tarafı yok yemeklerde otelde die biz pek çıkmamıştık
Limoncekirdegii Grace22 inceledim ben burayı fakat aklıma takıldı. Burası apart şeklinde değil değil mi? Kendin pişir kendin ye gibi duruyor sanki 🙃