Kadriye Esratnc__ zeytinyağını pamuğa sür makatinda 10 dakka beklet sonra al. Her tuvaletten sonra pamukla zeytinyağı sür iyi geliyi. Ben çok faydasını gördüm. Bu süreçte büyük tuvaletini yaparken çok zorlama. Bol su iç.kompasta suyu iç katı beslenme inşallah rahat edersin
Aybuke_ Esratnc__ ah ah o dert 😣 canm direk git eczaneden proctolog krem al 3-4 gune hic biseyin kalmcak ben agliyodum allah razi olsun aile hekminden smdi surekli sabah aksam kullaniyorm ve kabz olmamaya bak malesef cok zor
Ececavus Sıcak suya otur biraz rahatlatır ama bi genel cerraha görünmelisin bende normal Doğumdan sonra yaşadım krem vermişti 10 güne geçiyor
Nisan004 Kadriye bence zeytinyağlı pamuğu hiç kaldırmasın sürekli üstünde bekletsin öyle daha rahatlatıyor ben öyle yapıyordum pamuğu iyice yağlıyordum üzerine bırakıyordum öyle kalıyordu taa ki başka sefere
Nisan004 çok geçmiş basur acısını bende bilirim sana bi tarif vereyim denenmiştir tabi düzenli uygularsan .. bu kaç tane havuç ve kuru üzümü bol. Su ile iyice kaynat sonra da süz günde iki bardak suyunu iç inşllah üç güne atlatırsın 🤲🏻
Pasasininannesiiiiii Defne yapragiyla beyaz incir agacinin yapragini kaynat suyunu ic komsum cok iyi geliyo diyordu. Geçmiş olsun
Pasasininannesiiiiii Defne yapragiyla beyaz incir agacinin yapragini kaynat suyunu ic komsum cok iyi geliyo diyordu. Geçmiş olsun