bukaga Kızlar merhaba 10.5 aylık bebek kaç saat aç kalır ? Ya gece emzirıyorum normalde ama bazı aksam uyuyakalıyorum, dün mesela en son akşam 22.00 de emdi, sabah 09.00 a kadar aç uyanmqdan uyuyor :( bu kdr aç kalabilir mi
Durukusunannesii bukaga kalabilir ben 8. Aydan beri gece beslenmesi yapmıyorum akşam 9 da uyur saat 7 8 gibi kalkar ozmaan yer
alisileedis bukaga Ohooo benim ki 4. Ayından beri geceleri kalkmaz 😂 6da yiyip bidaha 10 da yediği bile oluyo.
2cocuk_1anne_ bukaga gece uyanmaması bence çok güzel Doktor 2 3 aydan sonra gece kalkmaz sa hiç endişe etme dedi Şuan kızım 20 aylık gece uyanıryor 3 4 saat uyumuyor bende gece beslenmesini ve uyanmasını kesmeye çalışıyorum Bırak kesintisiz uyuması çok güzel hem bebeğin vucudu dinlenir hem sen dinlenir sin Burda okumuştum 5 6 aylık bebekler bile gece hiç uyanmadan uyuyor lar mış
MinnakPanda Canım 2 aydan sonra bile 6 saat aç kalabiliyorlar. Ki siz 10 buçuk aylikmissiniz. Kalır bence. Aciksa zaten uyanır.
Zynpela alisileedis Bunun için extra bir şey yaptınız mı ? 5 aylık kızım 1.5 2 saatte bir kalkıyor emmek için 🥲
Ercoer alisileedis bir sırrı varmıdır bunun 🤣 gecede 102917382829 kere kalkan bir erkek bebeğim var maşallaah seninkine
bukaga Zynpela yokk yapmadım ama iştshsz bi bebek olmasyla alakalı sanırım bir de sütüm yaglı galiba bnm
Durukusunannesii Tweetyy Kalkmiyodu ozamanlsr bende vermiyodum bazen 1 kere kalkiyodu mama vermeden uyutuyodum öyle alisti .
Tweetyy Durukusunannesii ay darısı hepimizin başına 😄 benim bebegim daha 2 aylik tabi de ilerde gece uykusu uyusun istiyorum ayni zamanda uyku eğitimi vermek istemiyorum. Kendiliginden olur inşallah bizimde
Yaduuu bukaga normal gece uyanmamasi. Henüz 3 aylık bebeğim 6 saat bazeb 8 saat uyuyor . Ne güzel uyuyan bebeğiniz var.
MSM58- bukaga bebekler 4 aydan sorna 9 saate kadar ac kalabilirler kan şekeri seviyeleri normalde kalır. Keyfine bak ve uyumaya devam et kardeşim 😁