Elifinannesi33 Bebeğim 1 aylık ishal doktor bunu verdi kullanan var mı iyi mi 1 aylık bebeğe olurmu acaba doktor verdi de korktm yinede kullananlara sorayım dedim
Ovaliko Elifinannesi33 bebeğimin besinin alerjisi olduğu için ishal ve mide huzursuzluğuna vermişti doktorumuz 2. Ayda kullanıyorduk bizde kakaya ve mideye anında etki ediyor sadece alışana kadar kusma oldu bir iki kez o da. Kullanmadan çok huzursuz olmuştum korkmuştum çok iyi anlıyorum seni allah şifa versin
Efeninanasi Elifinannesi33 gaviscon kusma önleyici bir ilaç ben onun için kullanmıştım prospektüsünde de öyle birsey hatırlamıyorum bi yanlışlık olmasın🧐
Elifinannesi33 Ovaliko Allah razı olsn peki nasıl kullanılıyor bu anlatirmisiniz ishali var da 1aylik korkuyorum acaba versem mi vermesemmi internette bakiyorm ishal yazmiyo bsey anlamadım bu ilaçtan
Ovaliko Elifinannesi33 Öncelikle ister sütünüz ister kaynarmış soğumus su ile hazırlayabilirsiniz. Ben sütümü el ile tatlı kaşığına sağdım. Bir tatlı kaşığı süte paketi döküp pürüzsüz şekilde olan kadar eziyoruz sonra iki tatlı kaşığı daha ekleyip karıştırıp veriyoruz