Biraslanannesii Eymenimm34 bende bir eymen annesi olarak ☺️🙏 ben çok memnunum şahsen keşke daha önce yaptırsaydım 2019 da yaptırdım 2 yıl çok rahat kullandım 1 ay önce tekrardan yaptırdım
Yagmuurr Eymenimm34 Bende yaptırdım çok memnunum ilk gün şişti böyle ve kapkara oldu ama sonra oturdu şuan çok seviyorum😂
Azyef Eymenimm34 valla ben yaptıralı nerdeyse 4 sene oldu hala kavis kısmında kaldı çok çok memnun kaldım Adana’da yaptırmıştım
Eymenimm34 Biraslanannesii Maşallah Rabbim evladınızı size bağışlasın🥰Ya 3 ayda silindi filan diyen oldu korktum açıkçası siz nerde ve kaça yaptırdınız ortalama fiyatları nedir acaba
Yagmuurr Eymenimm34 Ben bir tanıdığıma yaptırdım öyle bilindik biri değil yani daha yeni başlamıştı işe
minikkoalammmm Eymenimm34 Eylül Öztürk’ün güzellik merkezleri var yapıyorlar ama nasıl yapıyorlar bilemem yaptırmadım sadece manikür pedikür için gidiyorum
EsraKuzeyy Eymenimm34 nez demire randevu aldim bende ilk defa yaptiracagim ama baya arastirdim. Aysegul ozturk dye birisi yapıyormus ve herkes cok memnun. Umarim memnun kalirim ben de 😂
Eymenimm34 Azyef Ay ilk defa sizden duydum baya 4 sene iyi güzelmiş cilde göre değişiyormuş sanırım kaşlıcılığı
Eymenimm34 EsraKuzeyy Nerde orası acaba inşallah memnun kalırız bende yaptırıcam inşallah araştırıyorum şuan 🥰