Nurrrsss Ay kontrolüne gitmedik ben ölçtüm internetten bakarak üst üstede ölçtüm 40 41 arası çıkıyor persentile göre küçük sizinkiler nasıldı bebegimin suratı kafası minyon duruyor ondan mı acaba kaçtı ölçümünüz bu ayda kilosu 7600 boyu 68
NursenaT Nurrrsss benım kızım 6 aylık 42.5 baş çevresi kılosu da 7050 boyu 64 cm benımkının De kafası mı buyuk acaba 😀
Denizcimmm Nurrrsss benim 4.5 aylık oğlumun iki hafta ölçümlerinde kafa ölçüsü 43 cm ölçüldü. Dr gayet normal ölçüleri dedi.
Poyrazduygu Bizde 7 bucuk ayligiz 5 aydsn beri ayni sorunla ugrasiyorum saglik ocagian gidin olcturuj ama onalrda inssn korkutuyor bingildak erken kapaniyor bizim oyuzdn dediler ama
Nurrrsss Poyrazduygu sizinkide mi küçük bıngıldağı iyi dediler bana sağlık ocagı başına bakmamıştı ben evde baktım
Poyrazduygu Buseliii erken kapanmasi iyi degilmis ama kafa buyudugu surece bu sorun degilmis erkrn kapanirsa kafa buyurse sorun olmazmis bizim suan 7 bucuk ayligiz 44
Nurrrsss NursenaT bence normal 42 43 diyor nette acaba bi riski varmı ya alt sınır tam olarak ne bilmiyorum bende o yüzden buraya sordum😬
Denizcimmm Nurrrsss bebekten bebeğe değişiyor olabilir. Siz sağlık ocağı dr buza bir sorun isterseniz.
Nurrrsss YgmrEzel 6. Ay aşısını yaparken boyuna kilosuna baktı sadece özel bi hastahaneye gitmene gerek yok herşey normal dedi ama başına bakmadı benim evde baktıgım kadarıyla sınırda küçüklük olarak