pirenakovalayanhamsi Merhabalar bebeğim şuan 5 ay 10 günlük. 4. Ayda kucakta 5. Ayda destekli oturtmaya izin verdi doktorumuz. Kafasını tam olarak dik tutuyor. Fakat hala dönmedi. Normal mi acaba?
honeyybee_ pirenakovalayanhamsi dönmek.derken benimkide tam 5 aylik olduk tam tur dönmüyor ama sagina soluna dönüyor her bebegin gelisimi farklidir zamani gelince döner annesi
Sozzymom2 pirenakovalayanhamsi canım normal benim bebekte ne döndü ne emekledi ne bisey yaptı hoop yürüdü direk her bebek farklın
Burcumirac pirenakovalayanhamsi benimde ikizlerim var 5 ay 12 günlük duztilmis 3 buçuk aylıklar hala donmuyolar kızım braz dönecek gibi ama oğlum daha değil her bebek farklı ilk oğlum 3 buçuk aylıkken donmeye başlamıştı mesela normal canim 😊😊
pirenakovalayanhamsi honeyybee_ anne olunca insan en basit şeye bile akıl erdiremiyor bazen 🤷♀️ teşekkür ederim 🙏
pirenakovalayanhamsi Sozzymom2 benim ki de tontis popoyu döndürmekte zorlanıyor🙈 sağlıklı Olsun da geç dönsün
Sozzymom2 pirenakovalayanhamsi aman valla yarış atı yetiştirmiyoruz ki keyifleri nasıl istiyorsa öyle olsunlar bizde onlarla büyüyelim ⛄️⛄️😻😻😻
Hazar_ali4119 Tatlı bıdık kendini nezaman hazır hisseder ise ozaman yapar her bebeğin gelişimi farklı sır sağlığı yerinde olsun
Littlebird pirenakovalayanhamsi yüz üstü vakit geçirsin bol bol onun baya faydası oluyor. Benim kızım da 6 aylıkken dönmeye başlamıştı
fgnrcp2704 pirenakovalayanhamsi her bebeğin gelişimi farklı olduğu için ne zamn döner bilemeyiz benim oğlum şuan 6 ay 10 günlük sağ sol dönüyor yüzüstü yatmayı pek sevmiyor ama bazen zorla kendini döndürüyor sağa sola dönmeyi 5 aylıkken yaptı çokta dert etme canı istediğinde bir anda döner 😁
karabiberimm pirenakovalayanhamsi canım çok normal benim ki 10 aylıktı dönmezdi zaten dönmeden yürüdü direk 🤣