Sedaarii Liyaninannesiiii Bende öyle alıştırdım şimdi sütten kesmeye çalışıyorum başka türlü uyutamiyorum
Yrdgl_95 Ben sallayarak uyutuyordum ama içim rahat etmiyor bugün ağlayarak uyandı kendimi kötü hissettim açıkçası
Deletedmom454 Benimkide sallayarak uyuyo malesef ilk zamanlar karnını doyurup bırakıyodum kendine kendine uyuyodu ama daha sonra huyu değişti şimdi sallamadan uyumuyo
Yrdgl_95 Umutmomss bizde ayakta sallıyoruz acaba doğru mu yanlış mı bilemedim tabi annelerimiz biz öyle büyütmüş
Yrdgl_95 Eşim emzirmek unuttuğum için gaz problemi olduğunu savunuyor bide çalışıyorum onlar ben yokken uyutamadığı için suç gene bende ne yapsam bilemedim
Deletedmom454 Yrdgl_95 İşimiz zor valla gece kaç kere uyanıyo her seferinde ayağına al salla tekrar uyut yerine koy bölük börçük bi uyku
Umutmomss Yrdgl_95 ay valla nesi yanlış bilemem çocuk uyuyor. Hepimiz öyle büyüdük yapacak birşey yok😂
Yrdgl_95 Aleoveraa önce emziriyorum belki uyur sonra ayakta sallıyorum direne direne uyuyor demek tek değilmişim çok teşekkür ederim
Yrdgl_95 Mom62536262 ilk aylar bizim ki de aynıydı Allah bozmasın tüm yavrularimiza güzel sağlıklı uykular ömürler nasip etsin Rabbım