Deryaki Kızım 4 aylık oldu emziriyorum hala adet olmadım acaba ne zaman olurum neden olmaya başlamadım bilgisi olan var mı anneler🤗
Sirinsema Deryaki emzirdiğin sürece olmayabilirsin canım bu gayet normal benimde 6 aylık olacak oğlum halen olmadım
Papatyag Deryaki Annem beni 1 buçuk yaşında sütten kesmiş, kestiği zaman adet görmeye başlamış. 10 aylık olucak benim bebeğim ben de hala olmadım. Normal yani.
Prenses_annesi22 Deryaki 1 seneye kadar normal sayılıyor canım bn 3 ay sonra olmustum herkeste degısıyor
gamziskoo Oğlum 13 aylık ve ben daha yeni regl olmaya başladım. 1 sene normal diyor zaten doktorlar da
Hatice1759 Emzirdigin için 12 ay OLmaman normal.Daha fazla gecikirse doktora muayene olman gerekir.Bİr De EmİN OlmAK İciN TeSt Yaptırmanda fayda olur.
Pamuk22 Deryaki beş aylık olcaz iki yarın bnde olmadım Bi doğum kontrol hapı kullanmaya başladım hapın etkisinden mi Bi hafif leke oldu Bide geçen belim kasığım Bi ağrıdı adet ağrısı gbi ama tık yok
Seeyyyda Deryaki ben kızım tam 5 aylık olduğu gün adet olmuştum. Doğumdan sonra 1 yıla kadar adet olmamak normal diye biliyorum