pogacayanakli_aylamm Guvenli bir site var mi kizlar. Bebegime ben marketteki pirinc unundan veriyordum yanlis yapmisim tam pirinc unu olmalıymis. Nerden aliyosunuz güvenilir mi? Birde toz tarhanayi onerir misiniz onerirsenix hangi markayi
defneninannesiii2 pogacayanakli_aylamm og natural markasından almıştım toz tarhanayı gayet güzel bebeğim seviyor bu marka da Trendyolda var
Ellaa2 pogacayanakli_aylamm Vitmadan alıyorum ben bebeklerimin bütün ürünlerini sitesini bi inceleyebilirsiniz
defneninannesiii2 Ben Trendyoldan alıyorum beyorganik markasını. Ürünler organik deniyor ben bir çok ürününü kullanıyorum güzel bence
pogacayanakli_aylamm defneninannesiii2 tesekkur ederim. Yulaf unu tam bugday unu kullaniyormusunuz bebeginiz ivin peki hangisi daha besleyici bu unlar icinde her zaman muhallebi yapilit mi
defneninannesiii2 pogacayanakli_aylamm yulaf unu bence daha iyi ve evet yapılır. Tam buğday unuyla muhallebi yapmadım hiç pirinç unu keçiboynuzu unu ve yulaf unu kullanıyorum muhallebi için. Tam buğday ununu daha çok pankek köfte tarzı şeyler yaparken kullanıyorum
Ellaa2 pogacayanakli_aylamm ben bütün unları kullanmaya çalışıyorum tam buğday ununu çorbalara katıyorum pirinç unu ve yulaf unuyla muhallebi yapıyorum bazen keçiboynuzu unu da ekliyorum içine bütün bu unların karışımından bebek keki yapıyorum bazen