Kader_cinar Hanımlar şuan telefonum iPhone ve bozulmak üzere mecbur yeni almam lazım 5.000 altı önerebilerinizi bekliyorum
ikibabybirmom Kader_cinar ben şuan oppo kullanıyorum reno 4 benimki 4.200 e almıştım 9 ay önce memnunum işlemcisi ve kamerası çok iyi
birtutamsac Kader_cinar red mi oppo bu ikisine güzel diyolar kullanmadm ama mi 10 pro ya bakmştm güzel telefondu.
ikibabybirmom Kader_cinar valla dediğim gbi işlemcisi gayet hızlı kasma problemi yaşamadım hiç ben zaten kamerası için almıştım kalitesi gerçekten güzel öneririm yani
birtutamsac Kader_cinar ben iPhone 11 aldım önceki telimde iPhone olduğu için riske atmadm. Araştırdım biraz bu ikisine iyi dediler sizde araştırın kamerası güzeldi red mi nin
TalentedMom Kader_cinar xiaomi note red 10 s aldım benim de iPhone du bozuldu çok memnunum fiyatı da iyiydi
Anayimbenanaaaaa Kader_cinar 10 yıllık iPhone takintimdan nihayet kurtuldum eşim doğum hesiyesi Xiaomi note 10 pro aldı bebisin fotoğraflarını güzel cekmek için iPhone a bin basar oneririm
Beren-2020 Samsung a51 kullaniyorm 1.5 sene oldu kamerası hızı çok iyi 3.500 almıştım suan fiyati ne bilmiyorm. Çok memnun kaldım bi bakın isterseniz