Eylul0819 Dr günde 5 damla dedi siz nasıl kullanıyorsunuz bize sanki fayda etmedi gibi 2 gündür kullanıyoruz ne zaman fayda eder
Beril_eslem Eylul0819 ben kullanıyorum eczane sabah öğle akşam dedi ama ben bazen sadece akşam bazende sadece sabah akşaö veriyorum çok şükür bizde etki ediyo birde masaj yapıyorum ve dizlerini karnına doğru çekip spor yaptırıyorum ozaman pırt pırt gidiyo🙈😂
Milaninannesi Eylul0819 5 hastalıkken başlamıştık günde 4 kez 8’er damla şeklinde. 2 aylıkken günde 3 kez 15’er damla şeklinde artırdı doktorumuz ama fayda etmemeye başladı relactaz kullandık 2.5 aydan sonra.
Ertugrulunannesii Eylul0819 her beslenmenden önce verebilirsiniz prospektüsünde yazar hatta ben oğluma her beslenmede veriyordum 5 damla
Eylul0819 Beril_eslem kaç damla veriyorsunuz banada hangi saatlerde gazı oluyorsa o zaman ver dedi belli olmuyor ki
Asilsmom Eylul0819 bu çok yanlış çünkü Doktorum eğer bugün vermeyim dersen etkisi gider dedi. Hakikaten öyle oldu bende. Ben saatini bişe şaşırmam veririm
Asilsmom Ben bu Damla’yı 5 verdiğimde hiç fayda etmedi. 10 damla veriyorum günde 3 öğün. Yani günde 30 damla veriyorum. Zaten en fazla 45 e kadar verebiliyorsun. O zaman fayda etti ama mesela 1 hafta sonra fln fayda etti. Doktorum emzirmeden önce ver dedi.
Diloo Her beslenmeden once veriliyir ama ben ise yaradigini gormedim en guzeli aguline bitkisel gaz giderici oda eczanede satiliyor hemde sakinlesdiriyorda
gokturkhicret55 Asilsmom ya bende yenı basladım sayılır ıkı aylık oğlum gunde ne kadar veermelıyım hıc uyumuyor oglum gunde uc dört kere dış kısını yapmak istiyor sabah on bes damla demıs eczane de ne yapacagımı şaşırdım butun gaz damlalarını denedım en son sapsiplmx mı ne bunu aldık sureklı ıkınıyor dışkısını yapmak istiyor ypana Kdar saatler geçiyor bna yardımcı olur musunuz
gokturkhicret55 Asilsmom ne kadar kullansan duzgun fayda eder bu arada bu agızdan Gaz çıkrtmıor mu kı hep alttan pırt yprak dıskısını yapıyor ama dededgm gıbı saatler suruyor gögüsüm de gazı cıkıyor ve kakasını da yapıyor uyku uyumuyor
mbub Eylul0819 günde 4 kere 10 damla şeklinde kullandık biz hemen faydasını gördük10 günde bir 1 damla artırtık bebeğinizin kilosuna göre damlatmanız gerekiyor
yaseminyildiz Eylul0819 gaz damlasında bence en iyisi zinco bizde neler denedik şükür o günler geride kaldı
Asilsmom gokturkhicret55 en neler neler denedim. Bunu yanında zinco da kullanıyorum. O da ağrısını fln alıyor. Tavsiye ederim. Ama unutma her bebek için damla farklı olur. Kimine fayda ettiği sana fayda etmez. Tek tek deneyerek bulacaksın
Busrasafak Eylul0819 bize faydaso oldu nurse harveys ile bir ondan bir ondan 6 saatte bir verdim canim alarm kurdum ama saatli vermek onemli suan hic vermiyorum
Mylove Eylul0819 ben sabah akşam tok 2şer damla kullanıyordum sonra sağlık ocağındaki hemşire bana gazını kendi kendine çıkarıyorsa kullanma bağırsakları tembelleşmesin dedi bende bıraktım zaten çok şükür gaz problemimiz yok