Efeninanasi Ben bu işi anlamadım bir türlü doğması gerektiği haftadan hesaplıyorum tutmuyor. Doğduğu tarihten hesaplıyorum tutuyor gibi sizde tutuyormu bu atak haftaları eşimde nelerle uğraşıyorsun fasa fiso dıyor😀
Birmervedir Efeninanasi ya ben de bi türlü anlayamadım harika haftaları spriş ettim gelecek ordan takip edeyim en azından diyorum ama şimdi mesela tam 60 gğnlük haftasını naısl hesaplıcamı bilmşyorum 40.haftada doğurdum aekşz haftalık mı oluyor sekşz bitti dokuza mı gşrdi dokuz mu oluyor anlamadım bş türlü yardımm
Dsedaa Efeninanasi tam 40 da doğduğu için doğması gereken doğduğu gibi hesaplamak zorunda kalmıyorum 😂
Efeninanasi Birmervedir gerçi benım cocuk sürekli atakta sanırım ama ne bıleyım ınsan bılmek ıstıyor😀😀
Efeninanasi Yazannesi1 atak haftasını hesaplıyorsun ya bebeğe tutmuyor yanı onun dedıgı hafta bir huzursuzluk olmuyor
Prenses_annesi22 Efeninanasi 3 ay ıle 4 ay arasında 5cı aya kdr atak var sonra 9 aylıkken atak var 12 aylıkta var 14 ay ıle 16 ay arasında var bzm hep tuttu sımdı kızım 15 aylık 14 aylıktan berı sanırım 2 yas sendromj yasıyoruz kafasını sınırlenınce yere vuryo yada hayır annecım o olmaz oyuncak degıl o vs gıbı söylesemde pat pat vuryo bı gun kafasını patlatcak dıye korkuyorö acıkcası 🙄😒
Prenses_annesi22 Efeninanasi evet 1 ay suruyor 4 ay atagı ahh neler cektık bız 3 saat hıc susmadan agladıgını blyorm bıde bnde onla aglamıstım bıyerımı agrıyo dıye sonra burdan okudum atak haftasıymıs ☺
momma Efeninanasi ya bende şimdi google dan ona bakıyordum bebeğim 3,5 aylık atak haftası başladı görünüyor kalan gün sayısı 35 diyor koskoca otuz beeşş 😧😧😧 çok uzun değil mi zaten ataktan hiç çıkmıyoruz da orası ayrı😂
Prenses_annesi22 momma hiç bitmiyor o ataklar 1 hafta ıyı ıse 2 cı hafta atak olyo bazen gunler cabuk gecıyor cabuk buyuyolar 🤗 malesef bırı btmeden dıgerı baslıyo
momma Prenses_annesi22 Allahım yarabbim sabır ver 🤦🏻♀️ Biri bitmeden biri baslıyo resmen bide aralara aşı karışıyor aşının verdiği huzursuzluk sabahlar olmasın aman😅
Prenses_annesi22 momma aynen öyle valla sabahı zor edıyordum 🤭 smdi buyudu ama dertlerde buyuyor kucukken tadını cıkarın yınede 😁 diş dönemi en huysuz oldukları dönem ah bıde hasta olmasalar
momma Prenses_annesi22 evet hiç olmasınlar🙏🏻🙏🏻 Canım valla ağır kolikti benimki diş dönemi heralde kolik kadar zor olmaz diye umud ediyorum🙏🏻😅😅
Prenses_annesi22 momma ayy evet kolik olması daha da zorlaştırıyor yemek reddi vs olabiliyor bılgınız olsun yada uykuya direnme herseye aglama vs.Şimdiden gecmıs olsun tez zamanda biter inş 🤗