Ecrininnannesi asyaveannnesi vermek için sanki çaremi bulduk emziryom diyet yapan kaç kişinin sütünün kesildiği ni duydum
Zeynepp24 asyaveannnesi 69 la hamile kaldım, 20 kg aldım, 89 la doğuma gittim. 1 hafta sonra 75 tim 9 ay geçti. Camışşşşşşş gibi yediğimdendir ki… Hala 75 im😂😂😂😂😂
Busra2326 asyaveannnesi 25 kilo almıştım dogurunca 10 kilo anında gitmişti ama lohusalıkta 10 kilo geri geldiii 70 kiloyum maaleseff
iki_prenses_annesi asyaveannnesi Simdi kızmayın bana 😁 50 ile hamile kaldım 64le doğuma girdim 57 ile çıktım şuan 58 kiloyum ama keşke kalsa bu kilom bende çok isterim 😁
asyaveannnesi Ecrininnannesi bende diyetisyen e gittim bugün herkes aynı seyi söylüyo diyet yaptım sütüm kesildi vs vs ben normalddde aşırı yemiyorum ki 23 günlük bebem iştahsızım az yiyorum hep
Zeyneptoprak Ecrininnannesi diyeti yanlış yapiyo olabilirlermi çünkü bende diyetisyene gittim emzirdigimi soyledim kilo verdim ama sütum artti
asyaveannnesi Zeynepp24 hahah 88 le doğurdum 23. Gün 75 e düstüm bakalım nolcak ben yemiyorum ama pek iştahım yok diyetisyen e gittim birde liste verdi uygulocsm ama korkuyorum da süt kesilir diye
asyaveannnesi Busra2326 bende lohusayım 23 günlük iştahım pek yok ama :/ sütüm kesilir diyede korkuyorum
Zeynepp24 asyaveannnesi yaa iştahın yoksa ne güzel, süt arttırıcı tariflerle sütün kesilmez Allahın izniyle korkma. Dene, azalma olursa bırakırsın.. ben 2 günde bir 1 kavanoz 750 lik nutella yuvarladığım için diyetisyene gitmeye yüzüm yok 😂😂😂😂😂
iki_prenses_annesi asyaveannnesi bende bu kilom kalsın istiyorum 😁 kendimi bildim bileli 50yi zor görürüm 😁 şimdi çocuklarım sayesinde 57 gördüm oda gitmezse inşallah 🙌
iki_prenses_annesi Ecrininnannesi ama ne yapayım bende de metabolizma denen meret hızlı çalışıyor vücudum kilo kabul etmiyor 🥺 nerdeyse çocuk reyonundan giyinmeye başlayacaktim .
N54esrin asyaveannnesi 50 kiloyla hamile kaldım hamilelikte 29 kilo aldım hatta 30 diyelim doğum yaptıktan 1 hafta sonra sadece 10 kilo vermiştim şuan kızım 1 yaşında 55 kiloyum kilom çok iyi aslında ama göbeğim biraz var ve emzirdiğim için memelerim çok büyümüştü onlar sarktı her ne kadar zayıflasamda memeler büyük olduğu zaman dışardan kilolu gözüküyosun bu yazın spor yapmak istiyorum sarkık memelerim ve göbeğim birazda olsa sıkılaşsa çok rahatlıycam o yüzden yazı bekliyorum 🙂
N54esrin asyaveannnesi hayır hiç yapmadım diyet yapmayıda hem hiç sevmem hem karşıyım yani bana çok saçma geliyo azar azar götür herşeyden aklımda kalcağına midemde kalsın 😂 burda hashtag açıp bas bas bağırcam 😂
asyaveannnesi Zeyneptoprak ayy bana 3 günlük bi arınma diyeti yazdı 3 öğün aynı seyleri yicem yediğimde yulaf icine yoğurt chia tohumu nane dereotu salatalık zıkkım bişşler neyse 3 gün bu tarz sonra diyet vericem bu 3 günde hemen kesilir mi sütüm korkuyorum