Esrakuzey Bebeğim 19 günlük bugün atletinde sarı bir sıvı gördüm göbek deliğinde de hafif sarı akıntı var gibiydi ama şişlik kızarıklık hiç birşey yok bir bebek hemşiresine sordum göbek bağı düşünce ara ara olr dedi göbek bağımızda 13.gün düştü ama içime kurt düştü böyle birşey yaşayan var mı doktora götürelim mi acaba 🙄
Esrelf Esrakuzey canım parça kalmış olabilir. Doktora bi göster. Göbeği geç düşenlerde oluyor genelde. Bizdede oldu. Ayrıca evde kolonyo ile pansuman yap. Çocuk doktoru söyledi. Merak etme canı yanmıyor.
Esrakuzey Esrelf canım batikon sürdük yarında bakcaZ yine akarsa götürürz artık, annemlerde daha iyi çıkması kalan pislik çıkmıştır,kızarıklık şişkinlik olmadığı için telaş yapmaya gerek yk dediler.
Esrelf Esrakuzey aynen öyle kalan parçalar düşmeye çalışıyor. Evet evet akıntı oluyor ama enfeksiyon değil belli yani. kolonyayı deneyin derim😊👍👍 kolonya kurutuyor çünkü batikonun öyle bir görevi var mı bilmiyorum. Doktorada gösterin o akıntı pat diye bitmiyor ne yazık ki. doktor gümüş nitrat ile kurutuyor.
GlayFidanDzgn @Esrakuzey göbeği düştükten sonra bir hafta kadar azıcık azıcık lekelenmeler olabilir ama fazla akıntı ya da kan falan görürsen beklemeden geliyorsun demişti doktorumuz bize.
Emirumutt Bizim de göbek düştükten 10 gün sonra akıntı oldu. Doktor batikon vermişti geçirmedi en son artık geçmeyince başka bir doktor göbeğin yakılması laızm dedi. Göbeği yakıldıktan sonra geçti