emremine99 Kızlar bebeğim bugün kaka sayısı 6 oldu ve kakası çok değişik kokuyor anladım altına bakıyorum yapmış bir saat sonra yine öyle normalde hiç öyle yaazdi usutmus galiba ishale ne iyi gelir yaşayan var mı yardımcı olursanız çok com sevinirim
Zeytin_gozlum emremine99 ishalin birçok sebebi var evde kendi yaptığımız yöntemlerle gecmeyebilir. Eğer hala devam ediyorsa gidip acilde bir test verseniz daha iyi olur. Allah korusun vücudu çok fazla sıvı kaybederse daha kötü olur.
Mavisanasi emremine99 valla bn kızıma patates haşlayıp verdm ama geçmedi ve halsiz düştü hastaneye gittik doktor ishal tozu verdi artı serum taktılar kusması olduğu için kan degerleri falan çok düşüktü yani ilaç kullanmadan geçmiyor
nneslihan emremine99 kaç aylık bebeğiniz? Patates haşlayıp verebilirsiniz ve bool sıvı tüketmesi gerekiyor. İshal sıvı kaybettirir bence bir hastaneye gidin
emremine99 nneslihan canım evet pataes aklıma geldi sabah yaoayim inşallah bebeğim 18 aylık canım benim inşallah tez zamanda geçer
emremine99 Zeytin_gozlum 18 aylık canım benim bez actigidimda su gibi değil siz bilirsiniz diye soruyorum öncede yaşamadım com aukur su gibi değil biraz pütürlü sarı renkte normalde demir kullaniyir siyah oluyordu buhun oldu sabahtan beri var bakalım yarın inşallah düzelir canım
emremine99 Zeytin_gozlum evet canım haklısın günde bu kadar yapmıyordu ilk bebek eok bikmiyorumda farklı kokusu var kakanin bez actigimda sarı su gibi de değil birazcık kakası var ama su gibi değil hani putlurlu gibi
emremine99 Mavisanasi anladım canım benim Allah razı olsun Allah kısmet ederse bir sabah olsun bakalım kaka durumu aynı ise acile götüreceğim inşallah 😘🤲❤️
emremine99 Mavisanasi İnşallah canım benim ya bugün sabah kalktı hep bakıyorum kahvaltı yapmadi sorun yok yaasin yeterli kendi iyi olsun köpek dişleri çıkacak bir aydan beri hala cikmadi inşallah geçer tez zamda 🤲
emremine99 Aryemus_3 oyke yemez de canım yoğurt vereyim bugün nirmalde veriyorum da pek yemiyir bu aralar kopek dışı çıkıyor çıkacak inşallah 😘
Prensesim2507 emremine99 aynısı bizdede var kızım 18 aylık reflor şase verdi doktor 2.gun oldu kullanali daha fayda etmedi bakalım gorucez probiyotik al canım
emremine99 Prensesim2507 tamam canım benim bugün bakacağım canım dün sabah yaptı pek anlamadim ikindi akşam yatarken saat 23 de yaptı hepside kaka ve pütürlü idi usutmus galiba çünkü kustu dün gece yatmadi kusunca belki rahatlamıştım inşallah tez zamanda geçer sizinkide bizimki de geçmiş olsun Allah’ım ya şafi ismi ile şifa versin canım benim heo altina bakıyorum bakalım ne durumda bugün kendini belli eder akşam yayarken çorap çıkamadım bilerek vücut sıcak olsun dedim inşallah geçer canım ❤️