aslansmomm Bir iki kadeh şarap içmek istiyorum emzirmeye devam edeyim mi yoksa sağıp dökeyim mi. Kaç saat emmemesi lazım ay hiç bilmiyorum bu saatte doktoru da bunun için rahatsız etmek istemiyorum var mı bilen ?
Babybloom aslansmomm bilmiyorum ama yerinizde olsam, sağıp sütü dökerdim en az 8 saat. Migren için ilaç içtiğimde böyle yapıyorum
S-oy aslansmomm ben yılbaşında oğlumu önce emzirdim ardından uyuttum 1 kadeh kırmızı şarap içtim gece de 3-4 gibi emzirmiştim 1 kadeh alkolün sütle geçişi çok azmış duyduğuma göre bu arada ben bunu yaptığımda oğlum 1 yaşındadı
minnosum25 aslansmomm Burda biri daha sormstu alkol içen biri ictikten 8 saat sonra sütünü sağıp döküp öyle veriyorms cnkü tek bardak alkolün etkisi 8 saat vücutta kalabiliyormus öyle demişti yanlmyorsam ama siz arama butonuna bir yazın bulursunuz postu
aslansmomm Babybloom zaten şimdi bir beş saat kadar uyur, gece uyandığında sağdığımı veririm sonraki uyanışında emziririm yani 8 saat kadar yapar bu arada ben sağıp dökerim 1-2 defa sanırım böyle olur o zaman çok teşekkürler🙏🏼
nngs aslansmomm Ben emzirdikten sonra içtim. Sadece 1 kadehti ama herhangi bir şey olmadı. Çok içmezsen sorun olacağını sanmıyorum. Tabiki doktorun daha iyi bilir.🙂
Deletedmom6262 aslansmomm bende yılbaşında icecektim ama gece bebeğe bakamam diye içmedim ama sağın sütünüzü bence
aslansmomm S-oy dört kez içirmelik süt biriktirdim o kadar kalkmaz bile ama her ihtimale karşı, teşekkür ederiimm🙏🏼