Damla510 Kızlar malumunuz zam üstüne zam geliyor biz SMA 3 mama kullanıyoruz bugün bitti diye yenisini alalım dedim 15 gün içinde 20 TL zam ile karşılaştım 1000kg 170 TL olmuş. Sizler hangi mama kullanıyorsunuz ve be kadara alıyorsunuz
ayda17 Damla510 biz aptamil 3 kullanıyorduk ama neyse ki bebeğim kendi isteğiylr mamayı 1 ay önce bıraktı🤭 yoksa bu fiyatlarla çok zorlanırdık bizde eminim 😞😞😞
merhabacanim Damla510 sma 2 kullanıyorum 800gr getirden indirim kuponlarıyla 124 alıyorum👍 Ordan bakabilirsiniz isterseniz
benkullanici07 Damla510 durumlardan dolayi en uygunu bebelac 60 -70 lira arasi aslinda hic istemiyorum bunu kullanmayi kabiz yapiyor kuzumu ama durumlardan dolayi malesef yasina girsin biraktircam
Damla510 benkullanici07 öyle gerçekten ya alsan ayrı dert almasan ayrı dert Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
EsilaGizem benkullanici07 benim kızımda Bebelac kullaniyor kabızlık yapıyor sürekli yağ katıyorum mamanın içine yada kayısı kaynatıp azıcık iciriyorum kaç güne bib yapıyor kakasini
Meleklianne Golden goat kullanıyorum 400 gr 150 tl oda kabız yaptı sma kusturdu bende bugun aptamile basladım bakalım ıns o yarar
Humhuma1 Damla510 sma 1 800 gram kullanıyorum.esim 15 gün önce 135tl ye almisti.simdi ne kadar olmuş bilmiyorum 😄
gulenadam Damla510 bugün Amazon dan sma optipro 2 yi 150 liraya aldık 1000 gram ucuz diye iki kutu aldık