Betlcelik Wee baby yuvarlak uçlu iki çeşit emziği var bir cesitini eczane den aldım ucu azıcık sert internet te baktigimda birde Cool yuvarlak uçlu diye farklı çeşiti daha var bunun ucu daha mı yumusakku bunların arasında ne fark var bilen var mı?
Deletedmom6262 Betlcelik benim kızım damaklı olanını sevdi yuvarlak bibs marka almıştım onu hiç tutmadı
Seda0651 Betlcelik Cool.modeli çok kötü çok sert birde çocuğun burnunu kapatıyor hiç tavsiye etmem ağzına bile almadı
Ruhefza_ Betlcelik ben damaklı akide emziğini almıştım wee nin bebeğim aliyo onu ama bazen aliyo bazen almiyo başka çeşitlerinden alsam her verdiğimde tutar mı dışarda falan emzik çok lazım oluyo bazen tutmuyo zor oluyo benim için
Betlcelik Deletedmom6262 Klymeneninatlasi sadece meme mi emiyor biberon kullanıyor mu… Meme+mama gidiyoruz emzikte ayrı şekilde olursa 3 farkli model olucak en azından biberon ile emzik yapısı aynı olsum dedim
Betlcelik Seda0651 Model olarak görünüş çok güzel Cool un diğer yuvarlak uçlu da çok sert damaklı ya göre
Klymeneninatlasi Betlcelik meme bizim hatta beni oğlan doğru düzgün biberon bile tutamıyor 🤷🏻♀️ Su içmesi sıkıntı oluyor 🥲
Betlcelik Deletedmom6262 Biberon normal uclu mu şuan alışsın istiyorum inşallah seneye bırakmıyor bu emziği yardım yazmam 😄😄
SencerMom Ruhefza_ benim bebeğim de öyle bazen emziği tutuyor bazen tutmuyo wee bin damaklısini aldm sonrasnda avent aldm en çok satılan modelin onada aynısını yaptı sanrm keşke tamamen tutsa 😤
Ruhefza_ SencerMom evet ya dışarda zılgıt koparcak diye korkuyorum emzik tutsa hiç stres yapmam ama belli olmuyor ne yapacağı karnida tokken veriyorum emziğini ama yinede almiyo bazen