Annediyeceksiniz Kızlar bebeğimin doktorunu değiştirmek istiyorum İzmir’de tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız doktorları söyler misiniz ?
Musnil Annediyeceksiniz benim kızımın en büyük sıkıntısını Nagihan hanım buldu kızım kilo almıyo emmiyo mama yemek istemiyo Du meğersem dudak bağı varmış ve kesildi çok şükür kızım kurtuldu
Simurg Annediyeceksiniz ne tarafta oturuyorsunuz? Ben kızımı gaziemire Gülbin Yurdaışık’a götürüyorum çok memnunum kızımın alerjisini buldu ondan önce beş doktor gezdim 🤦🏻♀️ özel muayenehanesi var.
S-oy Annediyeceksiniz izmirin neresindesiniz biz ksk da bilge tanrıkuluna gidiyoruz özel muayenehanesi var medical park hastanesi yanında
Simurg Annediyeceksiniz biz dört aydır gitmiyoruz muayene zamanı gelmedi daha. zam yaptı mı bilmiyorum 220 TL ödüyorduk
Busranehirmila Annediyeceksiniz Gülcan Çelik tek geçerim Alsancakta özel muayenehanesi var. Bu zamana kadar kime tavsiye ettiysem onunla devam ettiler. Egoları olmayan bir insan. İstediğiniz zaman ulaşabileceğiniz bir doktor. Aynı zamanda bir anne