anne-11 Kızlar bebeğim 1 yaşına girecek bana aşırı derecede bağımlı ya tuvalete git ağlar deli gibi ya annemlere bıraksam yok kimse yarım saat bile bakmak istemiyor haklılar da yani ağlıyor sızlıyor bu durumda olup geçen olur mu
Caydanlik anne-11 Bizde 15 aylığız yapışık ikiz gibiyiz diğer iki çocuğumda böyle birşey yoktu. Onlarda yaşamadığım herşeyi üçüncüde yaşıyorum 🤣 uykusuzluk ağlama bağırma gibi gibi 🤓
Ayscskn46 anne-11 ayni durumda sayiliriz lavaboya gitsem bile agliyor yada tum gun kucagimda olmak istiyor yurumuyorda henuz surekli ayakta durayim istiyor zor
Lay anne-11 biz de 1 aya az kaldı aynı durumdayız. Sürekli temas halinde olcak wcye bile kucakta girebiliyorum. Ayrılık kaygısı başladı heralde 18.ayda zirve yapıyormuş daha çok yolumuz var
Sleepwalker anne-11 Ayni durumdayiz beni gormesin kiyamet kopuyor sanki gece uykudan kalkip beni kontrol ediyor yanimda mi diye yapışık ikiz gibiyiz 24 saat boyunca yanliz degilsin
anne-11 Caydanlik evet ay bıde herkez bu dahada bagımlı olur ılerde senın ıcın sensiz bısey yapamaz ben pek sanmıyorum ilerde benı Takmaz belkıde de
anne-11 Sleepwalker evet evet aynısı benimkide her cocuk boylr degıl ama arkadaslarımın cogu calısıyor cocukları duruyor yani ben anlamadım
Kusannesi anne-11 2 yaşında hiç bir sosyal hayatım yok kuaförüm yok gezmem yok koronadan hastanede yogun bakımda yatmam gerekti iki ciğerimde sönmüştü cocugum benden ayrılmadıgı ve kimsede durmadıgı için yatamadım. 2 yaşında şu zamana kadar 5 dk kimse bakmadı
anne-11 Kusannesi abow senınkı daha kötüymüş allah sabır versın bende bırakamıyorum ılerde calısırız dıyorum ama bu sekılde giderse pek mümkün gibi durmuyor
Deletedmom5455451 Benim oğlum da aynı görmeyincw ağlıyor 3 yaşına kadar sürer herhade sonra kreşe başladımı alışacak mecbur.
anne-11 Deletedmom5455451 inşallah alışır gercı alısıyor lar aglaya aglaya sonra gecıyor cevremde var oyle de insan kres öncesinde ara da bır kendı basına markete bile gitmeyi özlüyor
Nurkubrass 14 aylık oğlum bizdede durumlar aynı . Sürekli bana yapışık onunla tuvalete gidiyorum yoksa gece çok ağlıyor . Hep temas halinde kucağımda olmak istiyor doğal olarak kimseye de bırakamıyorum bakamıyolar. Çok yoruldum tuvalette bile rahat yok 🙄
Duygusuz anne-11 1 yasına 5 gün var ben ve babasından başka kimse de durmuyor benim halamı cok seviyor mesela onda duruyor ama baban dede falan hayatta durmaz stajım var yakında nasıl kime bırakcam bilmiyoeum