Bebeğim 3 ay 23 günlük dün gece uyuduktan sonra hafif inlemesini duyduk sonra da ateşine baktık şakaklar ve alın 38,4 ile 37,8 arasında değişiyodu vücudu 37 37,5 civarıydı acile gittik koltuk altından baktılar 37 civarı çıktı. Doktor hareketleri de normal bu çocuğun bişeyi yok hafif bi ateş yarım ölçek calpol verin dedi eve geldik verdik düştü ve sabaha kadar kontrol ettim pek yükselme olmadı. Bu sabah yine hafif hafif yükseldi doktora yazdım koltukaltından ölçün 38i bulmuyosa calpol vermenize gerek yok sıcak havalarda olabiliyor hafif ateşi olunca sadece beziyle dursun dedi. Sonra yine düştü çıktı ama 38 üzerine çıkmadı vücudu yanaklar ve vücut 36,6 civarı alın ve şakaklar 38 dolayları koltukaltı 37,1 civarı oldu. Toplamda 3 kez sulu kaka yaptı doktora attım resmini içeriği normal sadece hafif yeşile dönük takip edelim ateş yükselirse emmesi azalırsa hastaneye gidin tahlil gerekebilir dedi. Ben de başında bekliyorum bol bol emziriyorum. Yorgun düştü halsizliği var. Emmesi normal. Başına gelen var mı? Çok endişeliyim.