Pinar38 Herkese merhaba e bebek bedenleri hakkında bilgisi olan var mı bedenler 3 ay 6 ay 9 ay 1 yaş diye gidiyor. 3 ay dediği 0-3 ay mı oluyor. Şuan 1 aylık olan arkadaşımın bebeği için yaz kıyafeti alacagım. 9 ay mı almalıyım 1 yaş mı almalıyım.
Winnithepooh Pinar38 3 yaş aldı 2 yqsondaki oğluma küçük geldi tulum yazlıkta kışlık uyku tulumu 5 yas aldim 2.5 yaşında şu an ve rahatca giyiyor bedenleri çok değ 19 aylık uzun tshirt var şu an hala oluyor ne kadr huyuk o kadr kullanışlı olur bence
Busbusss Pinar38 bence lcw den alın e bebeğin bedenleri hiç tutmuyor çok saçma ve tutarsız kalıpları var
Lavad Pinar38 e bebek ürünleri cok küçük bebeğim iri degil ama 3 aylıkken 6 ay giyiyordu 6 aylık oldu 9-12 ay giyiyor büyük almanızı tavsiye ederim
Tweetyy Pinar38 3 aylik kiyafetleri yeni doğduğunda giydirebildim 1 2 kez. Simdi bebegim 2 aylik olmak üzere 3 6 ay giyiyor .kalıpları kucuk bence
Lavad Pinar38 ayrı ayrı diyorum :)) 9 ay 1 yas kullanıyoruz biz üründen ürüne değişiyor 1 yas zıbun oluyo mesela