Umutegem Busrabsr bizde 14 ayliktik devlet hastnesinde olduk ve sadece o bolgeyi uyusturmuslardi test felan istmediler cok şükür bi sknti olmadi
Aycaasaf Busrabsr gün aldık gittik anestezi ve kesildi yaptır hemen de kurtul vallaha ilerisi zor iyiki yaptırdım
Arc1993 Busrabsr özel hastanede yaptırdık. Öncesinde kan değerlerine baktılar sonuçta anestezi veriliyor.
Yusufagahinannesi Aycaasaf nasıl alınmaz ya kan tahlili yapmadan nasıl sünnet yapılır ya kan pıhtılasma sorunu varsa bide evde sünnet yapacak allah korusun kanama olur durmaz. Bence güvenmemelisiniz
Ayscskn46 Aycaasaf biz devlette yaptirdik uyutularak yapildigi icin anestezi icin kan tahlili ve flim çektirdiler oluyor yani
Nazligktg Umutegem benim oğlumda 14 aylık sünnet olacak perşembe günü bir sıkıntı yaşadınız mı süreç nasıl geçti
Zeyn07 Arc1993 bizim bebeğimiz 3 aylıktı yaptırdığımızda sadece pipi bolgesine uyuşturucu krem sürdük test filan almadılar
Aycaasaf Busrabsr ya anestezi sadece pipi kısmına yapılıyor ya sıkıntı olmadı bizde devlette yaptırmadım ama 5 yaşına gelene kadar yapmıyor devlet özel klinikte yapıldı
Deryaaaa Busrabsr benim oğlumada 3 aylıktı bizdede yapılmadı hiç yapıldığınıda duymadım bizimde lokal anst yapıldı
Aycaasaf Yusufagahinannesi lazerle kesildi kan akmadı birşey sürdü doktor ve hiç birşey olmadı bilmiyorum yani
Kuzeyinko Busrabsr bız ozel hastanede yaptırdık tahlil aldılar kanın pıhtılaşma suresini bilmemiz gerekıyor dedıler
SGeceC Busrabsr 3 gün önce yaptırdık 2 ay 19 günlük,lokal yapıldı krem+ iğne ile o bölge uyuşturuldu herhangi bir tahlil istemedi doktor
Yusufagahinannesi Aycaasaf bence kesinlikle yapılmalı tedbir alınmalı her an her şey olabilir tedbirsiz bir iş güvencesiz. Evladımı o şekilde teslim edemem kimseye
riyaziyecimuallime Aycaasaf 2 yasindan kucuk çocuklarda sunnet lazerle yapıldığında daralma olabiliyormus, bu yuzden iki yasin altindaki cocuklara dikis atilir. 2 yasindan büyükse lazer onerilir, boyle demisti doktorumuz.
Denizcimmm Busrabsr biz Perşembe günü 4.5 aylık bebeğim için lokal olarak devlet hastanesinde yaptırdık. Ne olursa olsun kan değerlerine bakılıyor. Birde covid testi yapılıyor. Çok şükür ne o gece ne de sonraki 2 gün sorun yaşamadık. Eğer İstanbul’da ve Avrupa yakasında düşünüyorsanız bir Dr önerebilirim. Bizim sülaledeki bütün erkek çocukları ona sünnet ettirildi. Hatta arkadaş çevreside buna dahil.
-Gizem- Busrabsr özel klinikte yaptırdık kan alınmadı o bölgeyi iğneyle uyuşturup yaptı bir sıkıntı olmadı çok şükür