Eliffffffff Kızım 3 kilo 52 cm doğdu. Şu an 13 aylık. Kilosu 9.500 gr. Anne sütünü 8 aylıkken bıraktım. Bir gecede 2 defa aptamil ile besleniyor. Gıdasını da alıyor. Kilosu sizce normal mi?
momofa Eliffffffff persentil eğrisini gösteren uygulamalatdan bakabilirsiniz. https://ilkadimlarim.com/ideal-boy-ve-kilo-hesaplama
Kadifemsii Eliffffffff 3 3.5 kg doğanların 1 yaşında 9 kilo olmasını bekleriz demişti doktorum. Buna göre gayet normal canım
goktugmom_061220 Eliffffffff Merhaba gayet sağlıklı ve normal değerleri bence. Kilo konusunu takmayın kafanıza. Önemli olan sağlıklı olması. 14 aylığız 11 buçuk kilo oğlum ve henüz yürümüyor. Kucağımda taşı taşı kolum kanadım kalmıyor 😂
Eliffffffff Kadifemsii teşekkür ederim. Bana da zayıf mı diyenler oldu birkaç. Sonra kafaya takmaya başladım. Yani kilo aldıran şeyleri yedirmek yerine normal günlük vitaminlerini alacak besinler veriyorum.
Yaren_0607 Benim bebeğimin de boyu kısa galiba . 9ay 5 günlük kilosu 9.200 boy en son 1 ay önce felan 69.1 di sizce nasıl 47 cm doğdu boy olarak
Arenbuse58 Yaren_0607 benim oğlum 8 aylık 73 cm boyu var ama kıyaslamak için demiyorum aile yapımız olarak uzun boyluyuz genetik olarak bebekte bize cekebiliyor sizinkininde kilosu maşallah iyi toplu bir bebiş