Kumsalceylan28 Oğlum dun aksam birden atwslendi en fazla 38 e cikti. Hastanelerdeki ateş olcerlerden var evde alnindan boynundan falan olctuk surekli. Ates dusurucu verip ustunu incellttim eklem bolgelerine islak bez koydum ama nasil bas bas bagiriyor acayip korkak bu arada 🤔 gece yine cikar gibi oldu dustu suan iyi. Dişle alakali da degil. O kadar cok aglafiki bogazi agridi sanirim. Oksuruyot gibi. 5 aylik bebeginize oksuruk icin ne veriyprsunu, kizlar
ayse_elifmine_dmr Kumsalceylan28 sirkeli su yap koltuk altı alnına ve bacaklarına koy zibinla dursun atesi düşer ben öle yaptın ılık banyo da yapabilirsin
Elife_unal Kumsalceylan28 canım benim bebeğimde 4 aylık geçen gün hastalandı boğazları kızarmış ateşi 38 çıktı hastaneye gittik antibiyotik verdiler 4 saatte bir calpol verdim ateşi çıktıkça ıslak bezle aldım ateşini Allah’a çok şükür 2 günde toparlandı
Tazeanne00 Ateş düşürmek için kolonya, alkol, sirke ve buz kullanılmaması gerektiği, bu yöntemlerin damarların ani büzülmesi ve genişlemesine neden olarak ateşi çok daha fazla yükselttiği bildirildi kullanma canım