Neslihan-55 Anneler bebeğimin ateşi 37den aşağı düşmüyor şuan 38 calpol veriyorum işe yaramıyor fazla 6aydan önce dolven verilmez diyo internette siz ne veriyorsunuz 5 ay 9 günlük bebeğim
Rizeli53 Neslihan-55 ben parol kullanıyorum geçen hafta rahatsızlandığı için hastaneye götürdüm 36.7 idi ateşi pedifen yazdı
Usarname Neslihan-55 37 bi kaç güne toparlar calpol daha önce kullandıysanız 1 ay içinde tüketmeniz lazım zira ateşi düşürmez belki de ondandır başka ilaç vermeyin bence
Kumsalceylan28 Neslihan-55 bende yeni bu dertten post acmistim. Dun aksam ateslendi. boynuna ,ensesine, koltuk altina ,basina ılık suyla bez koy ise yariycak canim. Ustunde ince sey olsun dar olmasin. Oda cok sıcak olmasin
Kumsalceylan28 Usarname bu gercek mi ya. 1 ay icinde ne sacma tuketilmesi ama. Ayda bir atesi cikiyorsa koca surup nasil bitsin 🙄
Rizeli53 MinnakPanda bilmiyorum fakat doktor normal 36.7 demişti ben 37 e kadar normal biliyorum ama tamda emin değilim
ikiogulannesiii Neslihan-55 benim doktorum 4 saat arayla dolven ve calpolu değisimli ver demişti oyle yapiyorum ama dolvenin üzerinde 6 aydan buyük cocuklar için yaziyor aile hekiminize bi danişın isterseniz
Benburayanicinciktim Neslihan-55 Ne zamandir atesi var. Atesi calpol dusurmuyorsa enfeksiyon kaynakli olabilir.
herseyguzelolacakk Neslihan-55 dolven düşmeyen inatçı ateşler için verilir. Ama sizin bebeğiniz henüz küçük. Duş + 4 saatte bir calpol şeklinde ilerleyin bakalım. Geçmezse de bi doktora götürün bence çok geçmiş olsun
SummerMommy Neslihan-55 koltuk altından mı ölçüyorsunuz kulaktanmı? 38.5 üzerine ilaç öneriyorlar hekimler