DeryaDerin Bitkisel dediler süt ürünleriyle kullanımında sıkıntı olmaz dediler huzursuzluk kabızlık vs yapmaz dediler sonuc hüsran 73 tl çöp kabızlık yaptı yavru ceylanımda 😔 siz hangisinden memnunsunuz kan damlasında
Alyanur DeryaDerin damlani azalt bizde kullanıyoruz demir ilaçları genel olarsk yapar en zararsiz olani kullaniyorsunuz digerelri daha beter mesela biz kabizlik oldumu azaltiyoruz sonrasinda yine olmasi gerektigi kadar veririsn
Yigitim DeryaDerin bizde basından beri sidefer kullanıyoruz hiç bi sıkıntı yasamadık çok küçük degilse bol su içirsen annesi
Zhrdvkr DeryaDerin DeryaDerin merhaba çok zaman geçmiş ama kabızlığın sebebi sidefer miymiş? Biz çözüm buldunuz mu? Ben de yirmi gündür kullanıyorum ilk on gün bir şey yoktu sonraki 10 gündür kabız, normalde günde ortalama 2 3 kere kakasını yapıyordu şimdi sürekli ıkınma hali ve yapamıyor
Sinon Sidefer kabızlık yapmıyor yalnız 2 doktorum da söyledi. Bende kabız kestim demir vermeyi dediğim için söylemişlerdi sonradan farkettim ki bebeğim 3 günde 1 yapıyor çok zorlandığını bağırsaklarınıb dolu olduğunu hissedersen zeytinyağ veriyorum
DeryaDerin Zhrdvkr malesefki sidefer ama o kadar para verdim 1 ml deilde yarısını veriyorum bolca kayısı armut yediriyorum öyle yapıyo