Biz de Antalya MEYDAN TIP ın,"meydan" şubesinde 5 yaşındaki çocğumuzu sünnet yaptırdık. KESİNLİKLE tavsiye etMİyorum!
Sarp isminde ı bir doktor yaptı. kesinlikle çocuk psikolojisinden anLAMAYAN, kaba bir doktor.(en azından bize öyle davrandı) Bi kere ne olursa olsun insanlara sert davranmaya hiç hakları yok....
sünnetin başından itibaren doktor Sürekli sinirli davrandı, sinirli davrandığı için, çocuk ta iyice korktu... Sünnet başlayınca artık bir şey de yapamadık. O aşamadan sonra vazgeçsen de olmaz...
VE ÖZETLE: çok sinirlendik doktorun durumuna! çocuğumuzu o doktora sünnet ettirdiğimize GERÇEKTENçok pişman olduk ve şuan vicdanen de çok rahatsızım. Resmen kendi elimizle çocuğumuza işkence çektirdik...
TAVSİYE OLARAK (!): Çocuğunuzun sünnetini (özellikle 3-5 yaş civarı) gidin başka yerlerde bu işi profosyanel yapan (insanlara ve çocuklara nasıl davranacağını bilen ) doktorlara yaptırın.
sanırım bu doktordan memnun olanlar, 2 yaş altında ve 7 yaş üstündeki çocuklarını sünnet yaptıranlar.... Asıl mağrifet zor(panik) çocukları bir şekilde sakinleştirerek sünnet yapmak ta değil mi???İşte bu doktorda o yok...
(Ben sünnet esnasında tepki veremeyince bari başka insanlar yaşadıklarımızı bilsinler diye yazdım bunları....)