Meliksahinannesi coksukur sırtında çapraz birleştirir derken? Anlamadım kendi sırtında mı yada bebeğin mi el ve aşklarını sırtına doğru yapıyor?
coksukur Meliksahinannesi bebeğin el ve ayaklarını yapıyor canim bebeği yüz üstü yatırıyoruz birimiz elini beline koyuyor kayinvalidimde çapraz şekilde el ve ayaklarını birleştiriyor
Retina Berra intrrnette atak haftaları diye aratın haftalar yazıyor o haftalarda daha huysuz oluyor zaten sonra bakıyosun mutlaka ya yeni bir hareket öğrenmiş oluyor harika haftalar diye bir uygulama var ordada detaylı anlatıyor
Dilaranit5806 sarem55 3.5 aylik benim oglum. Genelde hep uyutuyorum 😂😂 gunduz cok uyumuyor ama 1 saat falan kendi kendine takiliyor aglamaya baslamadan uyutuyorum uykusu gelip aglayinca uyutmasi daha zor oluyor
sarem55 Dilaranit5806 aynen. uykusu gelirde aglarsa kiyamet kopuyo resmen. uykusu gelmeden uyutmak lazim
Hanifemusa Kucağınıza alıp bol bol konuşacaksınız yapacak bişey yok . Ben öyle yapıyorum. Hiç konuşacak bişey bulamazsam kitap okuyorum 😎
Lcy03 Cur_cun buz küpleri yapdimiz plastiklerin icerisine anne sütü doldurup emzigi icine koyup donduruyosunz tabi dikatli olmaniz lazim cocuklariniza veirken muhakak yaninda durun ...