Slvrerdgn Merhaba arkadaşlar dün çocuğumu doktora götürdüm uykuya dalarken sürekli ağlıyor dalamıyor bir türlü doktorda fitil kullan dedi sizce sağlıklı mı bu durum ?
Itsybitsyspider Slvrerdgn Hangi doktor böyle birşey söyler neye dayanarak uykuyla fitili bağdaştırmış
KATRE_ Slvrerdgn benim doktorumda uyku yapmasi icin fitil veriyordu ben kabul etmedim ve bu yuzdende atıştık tatlı tatlı. Bosu bosuna neden ilac vereseniz bebeginize..
Huriye89 Slvrerdgn ne fitili verdiki doktorunuz? Biz cok gazı oldugu zamanlarda 3 4 günde bir fitil koyuyordum cok rahat kakasını yapıp huzurlu uyuyordu şimdi gazı bı nebze atlattık koymuyorum alışkanlıkta yapmadı 3 4 günde bır yapıyor kendı halıne
ertanmut bence kullanma bir süre sonra makat çatlaması olabilir yazık bebeğe tabi yine en iyisini sen bilrsin başka yollar denemek lazım uyku için
Slvrerdgn Uykusu geldiği zaman ağlamaya başlıyor sallayarak uyutmak zorunda kalıyorum Buda alışkanlık yaptı ne yapcam bilemiyorum 😔
Huriye89 Slvrerdgn eğer cocugunuzun uukudan başka bir problemi yoksa tabıkı kullanmayın ama gazı var kakasını yapamıyor yada üşütmüşse öyle kullanın. Ben gazı cok oldugunda kullanıyordum haftada bır sefer filan. Dediğiniz fitil zaten 5 gün kullanılabılıyor arka arkaya.