Deletedmom_49 birkupalatte deneyimlisiniz süper. Ben kapanmayı çok istiyorum ama tereddüt ediyorum halen.. kolay pratik şal bağlama ne bileyim bone iğne önerileriniz var mı 😔
birkupalatte Deletedmom_49 Öncelikle hayırlı olsun inşallah 🤗 Çapraz tesettür bone öneririm fermuarlılardan. Yakam açıldı derdiniz olmaz hiç. olarak birkaç şık şalınız da olsun ama genelde pamuklu ve penye öneririm. Topuz yaparken dikkat edin. Genelde yeni tesettüre giren arkadaşlar ya çok sivri topuz yapıyor ya da çok tepeden yapıyor bu da hoş görünmüyor. Boneyi takarken alnınızı açık bırakmayı unutmayın. Boneyi alnın ortasından değil de saç bitiş yerine kadar çekin. Yüzünüz daha güzel görünür. Lemaye’nin, differenza’nın şallarını öneririm.
birkupalatte Deletedmom_49 Şal bağlama şekline gelirsek bu zamanla yüzünüze göre şekillenecek. Siz size en çok hangisinin yakıştığını keşfedeceksiniz. Youtube da birçok video var. 🤗
Mammamiaa_ Deletedmom_49 mio şal Pamuk şal Medine ipeği Pıt pıt şal Kumlu krep Penye Aklıma bunlar geliyo bi modelden 6 renk almışlığım var 😅
Deletedmom_49 Mammamiaa_ çok teşekkür ederim size bir görsel atsam o şalın kumaşının ne olduğunu ütü istediğini yazar mısınız🙏
Deletedmom_49 Mammamiaa_ çok teşekkür ederim 🌸 kapanmayı çok istiyorum tabi yolum uzun henuz ama bilgi sahibi olmayi istiyorum 🥰 pratik yönlerinden. Pamuklu keten şal, pamuklu taşlaşmış sal bunlar ütü istiyor mu? Görseldeki pamuklu keten şal
MinikMucizeeemm Deletedmom_49 Bunlardan bende bar ama çok kullanışsız.. Başındayken bile kırışıyor takmıyorum artık bunları ütüsü zor oluyor ayrıca 🥺 çok severek almıştım
Mammamiaa_ Deletedmom_49 bunlarda marka çok önemli ütü istemiyor evet ama yıkandığında renk verebiliyor bu şal. Sattik çünkü bu konuda şikayet aldık müşterilerimizden. Ama attığım şallarda lila olan pıt pıtlı olan asla ama aslaa ütü istemiyor dokusuda iyi. Penye şal da iyi.
Narin9 Deletedmom_49 ben kullanıyorum canım bundan öyle çok kırışmıyor hafif ütü basmak yetiyor zaten zmanla anlarsın şalların yapısını. Alacağın zman hafif elinle çitile kırışır mı kırışmaz mı anlarsın 😃Medine ipeği ağır bi şal çabuk kırışıyor şifon şallarda öyle
Deletedmom_49 ikizlerinannesi2985 Caniiim çok teşekkür ederim ❤️❤️ ama malesef yolum uzun 😑 iyice bilgilenmeden, iyice araştırmadan giremem sanırım bu yola ☺️ ön bilgi aliyorum sadece şallarla ilgili🤭
Deletedmom_49 Mammamiaa_ online satışıniz var mi? Penye şal pek gözüme iyi gelmiyor😑anlatamadım benim attığım Görseldeki gibi sallar hoşuma gidiyor sanırım gidip gelip o tarz sallara bakıyorum..🤭 freshscarfin