Cansuukoosee Anneler benim oğlum 11 aylık oldu hep bu zamana kadar ayrı yapıyordum şimdi bizim yemeklerimizden veriyorum fazla atmıyorm tuz kararında atıyorm siz veriyormusunz ?
Deletedmom99886 Cansuukoosee 1 yaşına az kalmış zaten ama çok çok az olsun vücudun tuzada ihtiyacı var ☺️ Ama yiyorsa tuzsuz gene 1 ay bekleyin olmadı
ErkekkAnnesii Cansuukoosee ben 1 yaşına doğru çok çok az ekliyordum sonra kendimiz yerken ekleme yapıyorduk şuan 19 aylık hafif ekliyorum yine
Winnithepooh Cansuukoosee 28 aylığı kadr ayrı pisrdim yemeğini 2 aydır yemeklerimizden tattiriyorum ve salca tuz az ekliyorum bence cpk erken diye düşünüyorum 11 aylık icin
Umay_ Cansuukoosee Yemeklerinizi az tuzlu yaptığınız takdirde verebilirsiniz bence. 1 yaşından itibaren az tuzlu olarak yediğiniz herşeyden yiyebilir demişti bizim doktor da. Vücudunun tuza da ihtiyacı var az miktarda da olsa.
Familyboy Cansuukoosee ben verdim o zamanlarda hiçte bişey olmadı çok değil tabi ama azıcık ekliyordum bende
etipuf Cansuukoosee ben öğlenleri ona ayrı çorba yapıyoeum akşamları kendimize yaptığım yeemwkleri tuzsuz yapıyorum onada besliyorum