Hsniye7 Kzlae perdelerinizi nede yıkıyorsunuz ve hangi programda perde bolümunde çok uzun oluyor.güzel kokması ıcin yumoş yerine ne koyabilirim.
gibicibicis Hsniye7 şu anda perdelerim yıkanıyor 😄 1.5 saatlik günlük programda yıkıyorum pembe yumos kullanıyorum maviside güzel
Dual Hsniye7 ben 30 40 derece yıkıyorum. Koku olarakta çocuk olduğu İçin bir şey kullanmıyorum. Kurumdan astığım İçin ağır kokusu oluyor.
Deletedmom_41 Hsniye7 Elde yikama modunda yikiyorum, ekstra farkli olarak clistirmadan arap sabunu dokuyorum perdelere
Dual Hsniye7 bence bir perde işin çok. Ben su israfına ve doğamıza zarar verecek şeylerden yana değilim. Ağır deterjanlar yerine daha sağlıklı ve daha ekonomik olanları kullanmaktan yanayım. Örneğin sirke limon karbonat.
pogacayanakli_aylamm Hsniye7 jetplus var ayarlarda saatini düriyir. Yada 1 saatlige atip sıkma ayarini derecesini düşürüp yikayin
Derinsu34 Hsniye7 benim perdeci yumuşatıcı koyma demişti çok saçma geldi ama salonun perdesi aşırı hassas olduğu için bu şekilde 30 derece de yıkayın demişti. Hatta tül çuvallar var onun içine koyup yıkıyorum
Zehraayaz Hsniye7 ben 40 derecede 400de sıktırıyorum perde programında önce ön yıkama yaptırıyorum mavi yumoş kullanıyorum tek kalıcı koku 👍
defesiz Hsniye7 perde programı var ama ben sentetikte yıkıyorum vernelin yumuşatıcısını kullanıyorum bazende bulaşık tableti atıyorum temiz oluyor
2papatya Hsniye7 yumoş hanımeli. Sarı bi kutusu var. 45 dk 30 derece. Deterjan gözüne de biraz damlatıyorum ben yumuşatıcıyı
Elfylmzkk Hsniye7 ben sentetikte 110 dk da yıkıyorum. Kese yaptırmıştım terziye. Onun içine de koyup makinaya atıyorum. Perdelerimden ip çekilior yoksa 🥴🥴