Tosbik_berram cennetkokulubal Sadece suyla oluyor bildiğim kadarıyla. Gün içinde hicbisey yemeyip sadece su ile beslenerek, bi yapayim dedim sonra aç karnına su içemem ben😅😅hdhdhd
Themia cennetkokulubal su orucu tutan bir yakınım sodyum zehirlenmesinden yoğun bakımlık oldu 😬 ama yine siz bilirsiniz
BugsBunnyy cennetkokulubal bu derece sagliksiz ve ac kalmadan da duzenli saglikli ve az yiyerek kilolar gidiyor hem de ayni kilo gidiyor ustelik yagdan bosuna ac kalmayin
Ezgi3454 Tosbik_berram hayır alışmanız için ilk gün sebze yiyorsunuz akşam midenizi temizlemek karbonatlı su içiyorsunuz yada lavman yapıyorsunuz 😂😂😂 ama bence anne için zor baş ağrısı halsizlik fln oluyor sinir sisteminiz çöker sabrınız kalmaz
Tosbik_berram Ezgi3454 Çok değişik yaa 😅 yok bacım ben yine yapamam. şimdi güzel bir çay aldım zayıflamak için gerçekten çok etkili, birde 44 gün oruç borcum var onlarida tutmaya başlıyorum bide yapabildiğim kadarıyla leslieye başladım insallah bu defa olacak
Ezgi3454 Tosbik_berram leslie ile çok güzel verirsiniz ve şekersiz 21 gün ile ben ikisini yaparak 21 günde 5 kilo verdim ve 4 cm inceldim belden
Tosbik_berram Ezgi3454 Ay hadi inşallah. Ama ben hepsini tek seferde yapamıyorum, parça parça yapsam olur mu
Ezgi3454 Tosbik_berram dakika olarak en düşükten başlayın vakit olarak işiniz çıkıyorsada akşam yapın böldüğünüzde terinizde soğur başka birşey olacağından değil
Tosbik_berram Esra1237 Light tea canım instagrama yazdın mı direk çıkıyor zaten. Ordan iletişime geçebilirsiniz 8 aylık kızım var emziriyorum sorun olmuyor,sizde sorarsınız zaten. Zaten içeriği hep bitkisel…