Sznmre elifyrr daha sağlıklı şeyler yiyiyordum şimdi çikolataya cipse abanıyorum nasıl olucak bilmem hem kendim kilo alıyorum hem bebeğe kaliteli süt veremiyorum ama tutamıyorum kendimi çok iradesizleştim 😑
elifyrr Sznmre valla bende baktım kilo veremiyorum verdim cipse çikolataya kendimi 1 yıl sonra emin ol toparlarız kendimizi şimdi bebeklerin huzursuzluğu dahi etkiliyor bizim bizde stresliyiz 😊
elifyrr Buketpoyraz kız bu çocukların işide zor anaları dolduruyorlar analarda çocukları tıka basa yediriyor olan gariplere oluyor 😂 elhamdulillah Bebeler sağlıklı iyi olsunlar önemli değil için biraz rahatladı ♥️
elifyrr sarmaliklahana yok valla artık bi kaç gündür içimi ferah tutuyorum sağlıklı ya şükür bakmıyorum doktorun dediğine
elifyrr sarmaliklahana ya biz anneler de elalemin dediğine bakıyoruz çok boşver iyi olsun ferah tut içini diş çıkarınca gider o kilolar ♥️
sarmaliklahana elifyrr Ben rahatım canım zaten aynen yürümeye başlayınca a gider kılo yani cocukta kılo mu kalır 🤭😇
ayseeeasln21 elifyrr şuan beş aylık olmamıza üç gün var 7 kilo 390 gram ama bebekten bebeğe gore de fark var canım sen canını sıkma
livanurvealpinannesi61 elifyrr tabiki canım Sağlıklı olsun inşallah benim kızım 12 aylıkken 9500 kiloydu doktor güzel demişti.
babyackgz elifyrr 5 aylıkken 6.900 küsür kilodaydı benim kızımda doktor iyi demişti ama şimdi 1 yaşında 8.960 🥺 baya iştahsız bi bebek oldu ortalamanın bile altına düştü
elifyrr 123456789pp moralimi biraz daha düzelttim yazdıklarında içimi rahatlattı çok teşekkür ederim canım ♥️♥️
melekdag elifyrr bebeği , kilosu yüksek olanlar yazmış genelde . Benim bebeğim 9 aylık 7.5 kilo . Hem genetik hem de hareketli diye de almıyorlar sağlıklıysa boşverin illa büyüyecekler.
elifyrr melekdag osman gönülalı izliyorum oda diyor her ay bi kg alan bebek olmaz olmamalı en başta sağlıklı değil diyor bence maşallah gayet iyi 🥰
melekdag elifyrr yani her ay kilo alsa 2 yaşında 24 kilo obez olurlar. Tabi insan biraz daha kilo alsın istiyor ama almayınca almıyorlar