Mom52115 Ne durumdasınız anneler 😣 3 ay 8 günlük geceleri uyuyor gündüzleri sürekli meme istiyor sürekli ağlıyor çıldırmak üzereyim 🥴🥴🥴 ne zaman bitecek
Canlarim41 Mom52115 benim ilk oglum oyleydi hiç bitmeyecek sandım 6ay çektim ne uykusu ne yemeis belliydi çok huysuz bebekti ama ikinci daha sakin hamileik yaşadım coo şükür 7ay bitmek üzere nasıl büyüdü anlamadım
Gizemisss Mom52115 bacım 4. Ay atağına yaklaşıuorsun. O daha felaket bişey. Bide cok uzun sürüyor. Hergün takvime bakıyorum. Benim feleğim şaştı. 4 aylık olduk.
glsma06 Mom52115 Mom52115 ah keske hep memede olsa dedigim zamanlar benim simdi 1.5 aydir meme reddi yaziyoruz gunduz felaket uykulari surekli meme teklif et uyaninca yakalamaya calis falan zorla agzina meme ver 40 cc mamayo kasikla icir bence iyi gunleriniz 4 ay 19 gunden sesleniyorum 😞
BallyavruMM Mom52115 sjsjshshsgshgs😂😂😂🤣🤣 benim yavrum 2 ay 27 günlük o yüzden bilgim yok. Aynı durum benide bekliyor galiba az kaldı yaklaşıyor yaklaşmakta olan 😁😁😬
Mom52115 Gizemisss sanırım 😢 gece deliksiz uyuyan çocuk gündüz ne mememden ayrılıyor ne uyuyor ne tek başına iki dk durabiliyor 😭
Mehmetmirza Gizemisss kaç günlükken girdi sizin bebiş 4. Ay atağına ? Bizde 3 ay 22 günlüğüz şuan atakta görünüyoruz ama her şey normal gibi
Gizemisss Mehmetmirza 3. Ayın sonunda girdi cnm. Valla 1 ay varmış daha nasıl sabredicem bilmiyorum. İnşallah öncesinde geçer ya
Mehmetmirza Gizemisss anladım canım Allah kolaylık ve sabır versin inşallah bu günlerde geçecek yavrularımız sağlıklı olsunda