Mirsim Sorum başlıkta küçük evlerde misafir agirlayabiliyormusunz nasıl yerlestiniz sanırım küçük bı eve tasinacam ama yerlesemem diye korkuyorum ☹️
Bebegimm1 Mirsim az eşya ile guzel olur keske benmde kucuk az esyali evim olsa o kullanmadigim odalari temizlemek bile zor geliyor bana evim buyuk az esyali ama buyuk oldugu icin temizlik derdi bitmiyor
Calikusuu1 Mirsim evim 95metrekare mutfakta da misafir odamda da masa var çok kalabalık olmasada kendi ailemizi ağırlayabiliyoruz
Deletedmom5284 130 dan 90a geçtim eşyalarımı küçülttüm o şekilde sığdık birde depomuz var tabi çoğu şey orada, misafir ağırlamıyorum yemek masam bile yok kimse gelmesin sevmiyorum 😂
Deletedmom5284 Mirsim evet mutfakta var, salonda masa koyma yerim var ama kızıma oyun alanı yaptım daha güzel oldu
gizemito Mirsim Offf en büyük yaralarımdan biridir. Eşim istifçinin önde gideni olduğu için her şeyi alma hastalığı olduğu için 4+1 ev ve 3 kapalı balkona sığamıyoruzzzz!!!
Annesinin_kuzusu00 gizemito ben bu eve tum ailemi sigdirirm nasil sigamiyonuz.Biz 45 metrelik eve sigdik🤣