Oslem33 Kızlar bebegım 6 aylık kabız oldu 3 gündür ne yapmalıyım:(?muz yedi ek gıdaya gectık oyuzden oldu
Yasemin38 Oslem33 ek gıda sonrası su içmesine özen göster canım. Kayısı kurusu varsa haşlayıp suyunu verebilirsin tanesinide verebilirsin. Armut elma iyi gelir. Sık sık emzir canım https://resimyukle.io/r/uq0a2Akm2p fikir amaçlı ek gıda listesi
Familyboy Oslem33 canım muzu fazla mı verdin acaba fazlası kabız yapıyor çünkü büyük ihtimal muzdan kaynaklıdır kabız olması
Naciyeylmz Oslem33 ne yedirmissen onu kes sonra yedir cnm sıcak suda kayısıyı köy ez ver bebeğine geçmiş olsun
BenMathilda Oslem33 icirebilirsiniz 🙈muz sebebiyle olmuştur. Eger elmayi tadim yaptirdiysaniz elma da iş görür.
Uygarben Oslem33 kuzum ben doktoruma danışmıştım ve günde iki defa mamasına 1 çay kaşığı katarak verebilirsin demişti. Bağırsak tembelliği yapmasın diye sürekli vermiyorum ama zorlandıkça veriyorum
oglumubeklerken Oslem33 sizin çocuğunuz ek gıda dönemindeymiş ben verdiğimde çocuk 20 günlük falandı ama o kadar zorlanıp acı çekiyordu ki artık mecbur kalmıştım ve çok rahatlamıştı çok korkmuştum bende birşey olur diye ama dediğim gibi acı çekmesine dayanamamıştım
Zeyzey1992 Gün kurusu kayısıyı sıcak suda bekletin yada kaynatın iyice yumuşayınca ezin aç karnına yedirin ertesi gün yapar muhtemelen benim bebeğim sürekli kabız her yolu denedim sadece bu şekilde yapıyor