mariecurie20 Egeasaf ayarlardan pile girip pil sağlığına bakın benim eski telefonum da öyle oluyordu pilini değiştirdiler
Deletedmom_36 Egeasaf Goruntulu arama zaten sarji resmen iciyor.bende 7 plus var goruntulu konusmazsam ve video cok izlemezsem1 gun cok rahat yetiyor sarj.
Egeasaf Deletedmom_36 ama diğer telefon markalarında böyle olmuyor sanırım iPhone de var bu sorun görüntülüde şarjı çok yiyor
leopar Egeasaf 2 defa değiştirdim %100 sağlıklı taktım orijinal ama görüntülü konuşunca hemen 10 düşüyor normal yanş diğer durumlarda düşmemesi önemli 🙏🏻
iki_tospik_annesiii Egeasaf bende 7 Plus kullanıyorum ilk zamanlar çok güzel gidiyordu ama şuan dediğin gbi hemencik düşüyor sürekli şarjda takılı telefonum pil ömrü azalmış batarya değişmesi lazım 400 TL ye 🙄🙄 yaptırmadım
Lulemom Egeasaf 2. Else normal. Bi zaman sonra pil ömrü azalıyor. Ayarlarda pil bölümünde yazar. 80-85 ın altına inince çabuk bitmeye başlıyo.
Tamashaaz Egeasaf iphone 11pro max kullaniyorum,Zamanla hepsinde ayni sorunlar oluyor diye duydum Max şarj 90a iniyor
14122021G Egeasaf aynı telefonu kullanıyorum bende malesef şarj olayını hiç sevmedim bu telefonun hicbirsey yapamıyorum servise de gitti yapılmıştı güya daha beter oldu bence
-erCansu- Egeasaf pil sağlıgı çok düşük telefonunun 1 bck yılda nasıl 68e düşmüş yav kdjsj bende 4 senelik ıphone 7plus var pil saglıgı 81 okdr çabuk bitmiyor
Deletedmom636262 Egeasaf Benim de orjinal ama çabuk bitmiyor orjinal olmayana takıyorum hemen bitiyor ondan sordum pil ömrü düşükse ondan da olabilir 🤔
Rabiia Egeasaf yeni aldıysanız problem vardır, normalde sizin bahsettiginiz zamanla oluşur 2 sene sonra falan modelle alakası yok yani
Deletedmom5284 Pil ömrü bitmiştir zaten model yükseldikçe iyice eskiyor iphone 7 almak mantıklı değil hiç, bataryasını değiştirin derim ama bi kaç ay içinde tekrar aynı sorun başlar