Meliimom Kızlar 1.5yaşında kızım sürekli huzursuz hiçbirşeyden mi mutlu olmaz bir bebek,nasıl sürekli memnuniyetsiz ağlak olabilir kafayı yemek üzereyim kendim hastayım şuan,tahammül edemiyorum nolur geçecek diyin bu çocuğun sıkıntısı ne 🥺
Zubidubi Meliimom sabahtan beri aynıyız ağlıyo kendini yerlere atıyo gece de uyumadı bir de doğum günüm bugün valla mutluluğunu yaşayamadım 😂
Adamelis12 Meliimom ayın 22 sinde 2 yaşına girecek bizimki 1.5 yaşındaki halini mumla arıyorum 🤯 birde 3 yaş sendromu var. Hayırlısı be gülüm 🤦🏻♀️
Elhayal Meliimom 27 aylıktan selam sabah kek kek dedı yanı pankek yaptım 1 kere ısırdı yemem dedı basladı aglamaya portakal suyu dedi kekle yesın die verdim ıcmem dedi annem ne istıyon dedim elne agzına koyup numaradan agladı noldu kzum dedim elini sacına goturup hıh dedı iceri gttı 10 dk sonra annecim kek yıcem dedı ve yedı aglasam mi gulsem mi bilemedm
Zubidubi Meliimom sabretmeyip napacam ki geçecek elbet gece 4 de uyandı 7 ye kadar uyumadı mesela sonra 8:30 da kalktı ben sabretmesem başka kim sabreder öyle düşün
Adamelis12 Meliimom kendini yerden yere vurma… avazı çıktığı kadar çığlık atma… istediği şeyi vermezsen bağırma verdikten sonra yine bağırıp istememe…. Gece uyumama. Uyanıp çığlık çığlığa ağlamak. Daha niceleri 🤯
Elhayal 2 yas sendromu bunlar sole dusun pantolonun da neden dugme yok dıe agladı dun pazara gttık ailem pazarcı babamı görmeye gttık ayakkabısı camur oldu pazarı birbırıne kattı arabasınla gezdi
Elhayal Meliimom zamanla rayına giriyor icinden kızıyon ama annecim deyıp bır bakısı herseyı unutturuyor
BenMathilda Meliimom yeni mi huzursuz olmaya başladı yoksa doğduğundan beri mi? Eğer yeni ise belki o da sizinle birlikte hasta oluyordur
cemreninnannesii Meliimom aha bu benim kız 15 aylık bir kaç gündür küçük bir ergen🙄 sürekli bir ağlama bacaklarıma sarılma her yere götürüyorum onuda mutfakta wcde bile benimle yoksa çatlar ağlarken