Merhaba güzel anneler🥰 bebeğim 20 aylık. Memeye çooooook düşkün. Nasıl derseniz gece beşiğinden yatağa gelip sabaha kadar her uyandığında emiyor sanki resmennn meme için uyanıyor. Verene kadar ağlıyor saniye geciktirsem krize giriyor. 2 ay öncesine kadar sabır taşıyla bıraktırmayı denedim. Gün içerisinde memeyi iki üç defa ağzına aldı her seferinde pis dedi kapattı daha sonra bütüüüüüinnn gün kontrol etti bu arada gün içinde tek uyku yapıyor ve o gün ememediği için uykuya dalamadı ve uyumadı. Akşam 9da uyuyor tabikiiii yine uyumadıı ayağımda salladım dolaştırdık battaniye arasında bile salladım asla uyumadı yatağa götürdüm o kadar ağladı kiii artık sesten beynim uyuştu ve kendiside perişan oldu😔 babası aldı kucakladı daha çok ağladı bildiğiniz krize girdi. Daha sonra mecbur verdim ve uykuya geçmesi sadece 2 dakika sürdü ama memeyi alırsak pis diyip gözümün içine baktı hayır annecim değil diyince ağlayarak emmeye başladı çok üzüldüm ama bu süreç beni çok yoruyor. Şu an hala emiyor ne yapmalıyım nasıl yıpranmadan ve yıpratmadan bıraktırmalıyım? Kusura bakmayın uzun oldu 😘 bu arada sabır taşının tek artı yönü gündüz memeye geldiğinde şimdi pis oldu uyurken vericem diyorum kapatıyo ve beni kandırıp eee ee diyip yatağa götürüyor emip geri kalkıyor 😂