Ozge162 Serum fizyolojik kullanılaniyorum ama geçmiyor ne geçirir ya havada veriyorum evde otrivine burun açıcı sprey bile ise yaramıyor
elalinaelisa Ozge162 banyo yaptır canım günlük benim bebeğime çok etkili oluyo bronzlar açılıyo suda o zamanda rahatlıyorlar fıskıyeyi kafasına tutuyorum
Buseennar Ozge162 2 aylık bebeğiminde öle kıruyo sümük oluyo halşyle tıkanıo havalardan dolayı banyo yapınca yumuşuyo o sırada asprtörle çekiyorım hiç yoktan yine iyidir açıyo baya damla falan kullanmıyorum duş iyi oluo
Tuba11 Ozge162 çok çektik burun tıkanıklığından yavrum sabahlara kadar uyuyamiyordu. Çareyi COLD MİX de bulduk. Yakasına damlatın yada pamukla dudağının üstüne hafif sürün burnu hemen açılacak hem rahatlatacaktır.
elalinaelisa Ozge162 benim bebeğimde 8 aylık kafasına tutacaksın fıskiyeyi normal banyo yaptırır gibi burnuna felan değil
Ozge162 Buseennar Teşekkür ederim canım 😍 duş iyi geliyor evet biliyorum ama ev sobalı olduğundan sürekli duş aldiramiyorum
Tuba11 Ozge162 al al hemen al. Gerçekten çok kötü bir durum burun tıkanıklığı. Çabuk al hadi çocuk rahatlasın 🙏😘
Buseennar Ozge162 bizimki yerden ısıtmada noluo çocuğun burunu hep kuru hep tıkalı sürekli ev toz. Soba yakma derdi olmasa var ya en güzeli soba boşversene. Rahat etcez diye sağlığımızdan oluoz