Ayselina Arkadaşlar günaydın size sorun olacak kafama çok takıldı Bebeğim 4 aylık yan dönmüyor daha çok mu erken çoğu yerde dönmeye başlamış olmalı yazıyor 🙄🤷🏻♀️
elifizm Ayselina hayır tabi ki bebeğe göre değişiyor bebeğim 5 aylıkken tam tur döndü,bebekten bebeğe göre değişir, siz sık sık ona egzersiz yaptırın sırt kasları ds güçlensin. Karın üstü zamanı ne kadar artarsa o kadar hızlı olur birşeyler🌸
Anonim11 Ayselina yanlara 4,5 -5 aylıkken döndü,tam dönmeyi de 5,5 aylıkken yaptı. Gayet normal daha çok küçük. Ben de çok takıyordum gerek yokmuş
Seymagil Yana doğru 4 aylıkken dönüyordu ama tam dönmeye 6. Ayda başladı yüz üstünden sırt üstüne de henüz tam dönemiyoruz. Her bebiş farklıdır 🌸
Leyliiiimm Benim bebeğim 3.5 aylık yüz üstü dönebiliyor ama bizimki biraz erken herhalde normalde 5 aylıkken yüz üstü dönebilir bebekler
MySunshine21 Benim oğlum 4 ay 15 günlükken döndü. Bende sizler gibi dönmüyor diyordum. Bir gün aniden dönüverdi☺️Her bebeğin gelişimi çok farklı. Lütfen kafanıza takılmasın.
Familyboy Ayselina canım her bebeğin gelişimi farklı orda öyle yazıyor diye bebeğinde bir sıkıntı var anlamına gelmezki herşey zamanla olur merak etme kimi zamanında olur kimi biraz geç olur ama olur her bebek bir değil sonuçta
Ayselina Familyboy anlarım Canım aynen gelen yorumlar hep farklı kimi dönüyor kimi dönmüyor çok teşekkür ederim ☺️
Gizem_ar Her bebek farklı yazılana aldanmayın benimkide 5.5 aylık döndü tam dönme6.5 aylıktı 3 aylık dönende var yüzüstü yatırın bol bol
Denizyazici Ayselina benim bebegimde 4 ay 14 günlük cok hafif yana dönmeye calisiyo ama tam dönmüyor daha yani cok normal bizim rutin kontrolümüz vardi her bebek farkli 6 aya kadar dönerler insallah panik yapacak hic bi sey yok. ☺️