MinikMucizeeemm 52 günlük bebeğim 2gündür gece uykuları kesintisiz 5-6 saat uyuyor. Akşam 23-00:00 civarı yıkayıp besleyip uyutuyorum ve uyanması sabahları 5-6 yı buluyor garibime gitti çok küçük değil mi daha bu kadar kesintisiz uyku için 😳
Buketpoyraz MinikMucizeeemm yıkamadan uyutun, gece uyanmak istiyorsanız 😅😂 birde kendi öyle istiyor demekki bence bir sorun yoktur sorun olsa belli ederdi. Bizde 3 aylıgız 3 haftadır falan gece uyanmıyorsun hesap edersen 2 ay 1 haftalık falan sayılıyor
asiltonunmommysi MinikMucizeeemm hayır 52 günlük ve uyuyorsa ne mutlu sana inşallah devam eder o şekilde. Benim oğlumda uyuyordu korkardım hep 4. Aydan ataktan sonra gece 3 5 kere kalkar oldu bide diş çıkarttık üstüne 4 ay 25 günlükken şu an nerdeyse saat başı kalkıyoruz. 30 günü geçtiyse uyandırmana gerek yok benim doktorum öyle demişti uyusun bırak 🙂 40ı bile çıkmış
Demetbulut MinikMucizeeemm 40 ından sonra kendi uyAndukça besledim.. Kilo sorununuz yoksa uyusun bebeğiniz.. Kafam rahat olsun derdisende doktorunuzla görüşün
Familyboy MinikMucizeeemm hayr tam tersi çok normal ilk 3 ay hâlâ anne karnında hissedermiş bebekler o yüzden genel olarak uyurlarmis gece gündüz kavramı Paz 3.aydan sonra asıl uyuma şekli belli oluyor en güzel zamanların tadını çıkar büyüdükçe o uyumalar azalıyor malesef hep öyle kalmıyor
MinikMucizeeemm Buketpoyraz açıkçası 2gün önceye kadar berbat bir uyku düzenimiz vardı 3-4 gündür yıkayıp emzirip uyutmaya çalışıyorum güzel uyusun diye 😂 doğumdan beri ilk defa bu kadar uykumu alıyorum ama ne biliyim daha küçük ya acaba o kadar aç kalmasında sıkıntı olur mu diye aklıma takıldı 😂
MinikMucizeeemm asiltonunmommysi 2 gün önceye kadar berbaaaaat bir uyku düzenimiz vardı 🧟♀️ Böyle geziyorduk evde 😂 ilk defa bu kadar uzun uyuyunca insan ister istemez meraklanıyor 😂 umarım devam ederrrr😂
MinikMucizeeemm Demetbulut kilomuz önden bile gidiyor doktorumuz uyandırma diyordu ama süreler uzayınca meraklandım doğrusu☺️
Buketpoyraz MinikMucizeeemm biraz daha öyle devam edin o zaman alışınca yıkamayı bırakın 😂😂 birde gündüz ne kadar güzel uyursa gece de öyle güzel uyuyormuş bebekler gündüz de uyuyan bir bebek mi
Demetbulut MinikMucizeeemm yok hiç merak etmeyin acıkınca kendisi uyanır annesi yavaş yavaş kendi düzenini kurmaya başlıyor..
MinikMucizeeemm Buketpoyraz evet gündüz de uyuyor☺️ Hatta doğduğundan beri gündüz uyuyor geceleri hiç uyumuyorduk 🤦♀️