Sznmre Bebeğim 3 aylık sizce daldıktan sonra kapatmalımıyım ? Bazen uyanıyor bazen uyuyor ama uyandığında ninni açıksa uyumaya devam ediyor sizce nasıl yapmalıyım sabaha kadarda dindindin r😒🤦🏽♀️🤷🏽♀️
Almilamoms Sznmre benimki sabaha kadar açık eşim de diyor açık kalsın uykuya rahat geçiyorum diye 😂😂😂😂😂 alıştık biz
27temmuz2021 Sznmre ah bacım biz 6 buçuk aydır fön makinesi sesiyle uyuyoruz sabaha kadar devam ediyo😂 oğlum kolik benim müzikle uyumaya da alıştı akşam yatmadan şarj ediyorum telefonu ki şarjı bitip müzik kapanmasın 😀
tugbahy6 Almilamoms kız ben bilmem kaç senedir yağmur sesiyle süpürge sesiyle uyuyorum bebek olmasa da öyle 🤣🤣 asla uyuyamama yoksa alıştım 🤣🤣
Aysecela 27temmuz2021 biz 13 aylığız hala piş pişe devam flasha indirip radyoya taktık telefonla baş edemedik 😂
27temmuz2021 Sznmre 😀 alıştım artık bende sese ninni gibi geliyo eskiden çıt sesine uyuyamayan ben fön makine sesini duymuyorum uyuyunca😂
tugbahy6 Aysecela ninni leveline geçseydiniz bari 🤣 benim gibi olacak bebek sonra 26-27 yaşına gelir hala yağmur sesi süpürge sesiyle uyur
27temmuz2021 Aysecela Ya o kadar sürer mi bizimde müzikle uyumamız bilmiyorum 🙄koliği geçsin müziği kapatıp uyuturum ben herAlde ☺️
tugbahy6 Almilamoms eşim kızıyordu elalemin karılarının sesiyle uyutma gsgsgsgshs pışlş pışşş pışşş🤣🤣🤣
Almilamoms Almilamoms geçen doktora gittik bı yerden pis pis ninni sesi geliyordu eşime dedim ki sende açık kalmış galiba baktı yok sende heralde baktım yok aradan baktım kadin 2 yaşında çocuğunu uyutuyor 😂😂😂😂 o an anladım yalnız değilim 😂😂😂ağzım yoeuluyodu pis pis eee eee valla 😂😂😂😂
27temmuz2021 tugbahy6 ya valla sabaha kadar zırzır bide son ses😂evin bütün odalarından duyulabiliyo eşimde rahatsız oluyo ama yapcak bişey yok🤦😂