Mybaby1234 Merhaba diş çıkarma döneminde bebeğinde hırıltılı öksürük gören annelerimiz var mı aramızda. Böyle bir durum var. Doktora yazdım dişten olabılır dedi ama yine de içim rahat etmedi götürsem mi 🙄
fatima Mybaby1234 hırıltı varsa diyelim burnunu açın, yaptığını duymuştum arkadaşımın bebeğide öksürük ve hırıltılı diş çıkarıyormuş. geçmiş olsun canım 🌸
Janss Mybaby1234 Burun akıntısı da olabiliyor . Burnunu açık tutup nem seviyesine bakın mutlaka . Kuruluktan da oluyor . Olmayadabilir tabii aslında hırıltı varsa muayene edilse iyi olur ilerlememesi açısından.
Hatice18 Mybaby1234 Aaa benim bebeğimde dış çıkartıyor 😢 Bende çok korkmuştum hafif öksürük sanki böyle büyük insanlarda grip olur da konuşurken burnu tkanik mis gibi bir his olur ya işte bebeğimde öyle hırıltı fazla yok ama ateşi var çok hafif elleri başı ayakları yaniyor 😢
NarinMelike Kızım bir ayda 6 diş çıkardı ne kızımdan ne etrafımdan hırıltılı öksürük duymadım diş neden hırıltı yapsın ki? Bence bi ciğerlerini dinlesin doktorunuz
Hatice18 Mybaby1234 Evet canım bende dün bı yerde okudum Çok huzursuz dün gece uyku düzeni denen bişi kalmadı 😢 Yavrum ağlamaktan bı hal oldu uslu bebeğim gitti yerine başka bı bebek geldi 😞