Busraa5858 Arkadaslar biz 21 gunluguz ve 21 gundur mama +anne sütü iciyoruz sağıp veriyorum kendi sütümü.. mama evolvia kullaniyoruz biz biraz küçük dogduk bebegim az toplansin istiyorum ve en iyi kilo yapan aptamil dediler mama verdigimde 1 ogun evolvia 1 ogun aptamil versem olur mu?
Gozde25 Busraa5858 benim ki de 2 kilo doğdu canım 1 anne sütü 1 mama verdim bebelac 1600 gram aldı ilk ay çok 5 günde küvezde yattı orada sadece 100 gram aldı evde olsaydı 2 kilo alırdı diye düşünüyorum
Janss Busraa5858 Mamayı çeşitlendirmek bebeğin sindirim sistemi için iyi bi fikir olmayabilir . 🤷🏼♀️ Aptamil anne sütüne en yakın değerleri içeren mamalardan biri . 👍🏻
Minikprensannesi Busraa5858 evolvia aptamil den daha guzel kılo aldırıyor ve içerigi en güzel olan mama evolvıa bütün mamaları kullandım en iyisi o
Busraa5858 Gozde25 bizde 2600 dogduk ama 2500 e dustuk hastaneden cikana kadar bakalim 1 ayda kac kilo almis olacak onu bilmiyorum bebelac dan memnun musunuz
Gozde25 Busraa5858 yani bir sıkıntı yaşamıyorum canım ilk kızımda da bu mamayı kullanmıştım gazı kakası hiç sıkıntı olmadı ikisinde de
Melikeakiner Bencede en iyi mama aptamil, birde küçük doğmuş bağışıklığına çok iyi geliyor. tek mama üzerinden gidin, iki mamada sindirimi kötü etkilenir.
kiliclar [bilinmeyen] farklı markalar canım sıkıntı acabilir elindeki evolviayı ya bitir yada verebileceğin biri varsa ver sonra aptamil kullan iyi bir mama bende aptamille büyütüyorum kızımı